Minaur Baia Mare a adus o ”armată” de jucători în probe. 16 fotbaliști încearcă să-l impresioneze pe Dorin Toma

Andrei PASCU 30 Aug. 2020, 16:40 Liga 3
Minaur Baia Mare a adus o ”armată” de jucători în probe. 16 fotbaliști încearcă să-l impresioneze pe Dorin Toma

Minaur Baia Mare trece printr-o reconstrucție în această vară. S-a despărțit de 17 jucători, iar în perioada următoare, până se dă drumul Ligii a 3-a, va face și transferuri. Deja antrenorul Dorin Toma a început treaba, pentru că la echipă au venit, în probe, nu mai puțin de 16 jucători.

  • Vasile Pop și Denis Parnău (Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Minteuan, Claudiu Petruș și Alexandru Petruș (CFR Cluj 2), Poenar (LPS Cluj), Luca Tincău (Saru Mare), Mircea Donca (Progresul Spartac), Cosmin Berindea (Fotbal Comuna Recea), Budean (Mostiștea Ulmu), Paul Cristian (Sănătatea Cluj), Mircea Vultur (”U” Cluj), Vlad Bicuschi (Plimob Sighetu Marmației) din rândul jucătorilor români, dar și trei fotbaliști străini, unul din Italia și doi din Spania.

Minaur Baia Mare mai păstrase în lot nouă jucători după barajul de promovare 

Minaur Baia Mare a fost la un pas să se desființeze în această vară, dar în cele din urmă echipa va lua startul și în următoarea ediție din Liga 3. A dat afară mai multe nume importante, printre care Cristian Bud, Paul Batin, Gabriel Danciu, Andrei Coroian, Cristian Onțel sau Cătălin Tutuța și a păstrat doar nouă fotbaliști. Până la startul noului sezon, Dorin Toma va încerca să formeze o echipă competitivă. Toate problemele au venit după ce s-a pierdut promovarea în Liga 2.

Minaur Baia Mare, aproape de desființare 

Minaur Baia Mare părea istorie după ratarea promovării în Liga 2, conform afirmațiilor primarului Cătălin Cherecheș de la acea vreme. Se pare că lucrurile nu mai stau la fel, iar echipa nu va mai fi desființată. Clubul de fotbal Minaur a emis un comunicat la jumătatea lunii august, în care anunță că nu se pune problema ca activitatea să fie întreruptă nici la reprezentanta din Liga 3 și nici la centrele de copii și juniori.

Cătălin Cherecheș, primarul orașului Baia Mare, era decis să desființeze echipa pe motiv că modul în care a fost tratat sezonul și ratarea accederii în eșalonul secund au fost ”o bătaie de joc” la adresa municipiului și celor care au pus toate condițiile la dispoziție.

Liga 3 va avea 100 de echipe la startul sezonului 2020/2021

Noul campionat Liga 3, ediția 2020/2021, va avea nu mai puțin de 100 de cluburi în componență, împărțite în mod egal în zece serii, și va avea la startul programat în data de 12 septembrie. Minaur va fi repartizată într-una dintre aceste zece serii și va lupta pentru al treilea sezon consecutiv pentru promovarea în Liga 2.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/minaur-a-renuntat-la-17-jucatori-dupa-ratarea-promovarii-numele-mari-au-fost-lasate-fara-contracte-iar-in-lot-au-mai-ramas-doar-noua-jucatori-ce-se-intampla-cu-antrenorul-dorin-toma-19145633

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rares-ispas-a-ajuns-in-cele-din-urma-la-fotbal-comuna-recea-dupa-ce-in-iulie-a-semnat-cu-minaur-baia-mare-maramuresenii-la-al-cincilea-transfer-dupa-promovarea-in-liga-2-19145903

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fotbal-comuna-recea-continua-sa-aduca-jucatori-de-la-minaur-baia-mare-a-transferat-inca-doi-fotbalisti-19145303

https://liga2.prosport.ro/liga-3/minaur-baia-mare-nu-se-mai-desfiinteaza-clubul-a-anuntat-ca-isi-continua-activitatea-in-liga-3-19144176

 

 

Andrei PASCU 30 Aug. 2020, 16:40 Liga 3
Pe aceeași temă