Soluție internă pentru locul lăsat vacant de Ștefan Nanu. CSM Deva și-a numit un nou antrenor principal

Marius ANGHEL 02 Oct. 2023, 15:02 Liga 3
Soluție internă pentru locul lăsat vacant de Ștefan Nanu. CSM Deva și-a numit un nou antrenor principal

CSM Deva are un nou antrenor principal după ce la finalul săptămânii trecute s-a despărțit, surprinzător, de Ștefan Nanu (55 de ani), ”din motive medicale”, după cum a anunțat clubul.

Hunedorenii au început noua săptămână comunicând că noul șef al băncii tehnice este Marius Sîrbu (foto principal, alături de Călin Cheregi și Ciprian Urican), antrenor promovat din cadrul clubului.

Marius Sîrbu, înlocuitorul lui Ștefan Nanu la CSM Deva

CSM Deva a surprins la finalul săptămânii trecute, vineri, 29 septembrie, cu anunțul privind rezilierea de comun acord a contractului cu Ștefan Nanu, cel care a condus echipa din Liga 3 în ultimii patru ani! Despărțirea venea după două sezoane în care trupa hunedoreană a jucat baraje de promovare în Liga 2, însă nu a reușit accederea în eșalonul secund, unde oricum nu ținea atât de mult să ajungă, cel puțin pentru moment. Dar și într-un moment în care Deva era neînvinsă după primele cinci etape ale noului sezon și ocupa locul 2 în Seria 7, cu 11 puncte acumulate, cu unul mai puțin decât liderul Jiul Petroșani.

Sâmbătă, la meciul în care CSM Deva a remizat în deplasare la nou-promovata CSO Turceni, scor 2-2, în etapa a 6-a, echipa a fost condusă de antrenorul interimar Dorian Gugu, ”secundul” lui Nanu.

Astăzi, luni, clubul a comunicat numele noului antrenor principal al primei echipe. Aceste este Marius Sîrbu, cel care a mai fost antrenor al formației, activa în cadrul clubului ca șel al Centrului de Copii și Juniori.

”Începând de astăzi, 2 octombrie, noul antrenor principal al echipei de fotbal de la CSM Deva este Marius Sîrbu.
Profesor de educație fizică și doctor în sport, Marius Sîrbu este un nume cunoscut în lumea fotbalului.
Devean get-beget, Marius Sîrbu a mai fost antrenor principal la Deva, dar a fost și secund la lotul național de juniori U15 al României.
În ultima perioadă, Marius Sîrbu a coordonat Centrul de Copii și Juniori din cadrul secției de fotbal de la CSM Deva.
Mult succes, Marius Sîrbu!”, a transmis CSM Deva.

CSM Deva ocupă locul 2 în Seria a 7-a a Ligii 3 și urmează să întâlnească liderul Jiul Petroșani

Sîrbu preia CSM Deva de pe locul 2 în Seria a 7-a a Ligii 3, aflată la egalitate de puncte cu liderul Jiul Petroșani, echipă care în ultimele două etape, fix după ce și-a schimbat antrenorul principal, a înregistrat două eșecuri, primele rezultate negative în acest sezon.

Jiul are 12 puncte și golaveraj 15-6, în timp ce CSM Deva are 12 puncte și golaveraj 14-6.

În etapa a 7-a, CSM Deva joacă pe teren propriu chiar cu liderul Jiul Petroșani, vineri, 6 octombrie, de la ora 15:00.

Marius Sîrbu, primul din dreapta, alături de alături de lotul și stafful echipei CSM Deva 2, unde antrenor principal este Florin Călugărița. Sîrbu figura ca director tehnic, potrivit clubului din Deva.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-6-15-meciuri-au-loc-astazi-de-la-ora-1700-cele-patru-echipe-cu-punctaj-maxim-dupa-primele-cinci-runde-19286919

https://liga2.prosport.ro/liga-3/stefan-nanu-si-csm-deva-au-incheiat-colaborarea-19286943

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fanii-timisoreni-intalnire-cu-premierul-marcel-ciolacu-suntem-singurul-oras-din-tara-fara-infrastructura-sportiva-liderul-druckeria-despre-discutiile-cu-reprezentantii-guvernului-19287238

https://liga2.prosport.ro/special/petru-cadar-o-stea-pe-bolta-fotbalului-brasovean-19287229

https://liga2.prosport.ro/liga-3/antrenor-nou-la-jiul-petrosani-19285620

Marius ANGHEL 02 Oct. 2023, 15:02 Liga 3
Pe aceeași temă