Ștefan Nanu și CSM Deva au încetat colaborarea, deși echipa se află pe locul 2 în Liga 3. Cum motivează clubul despărțirea

Andrei PASCU 29 Sep. 2023, 16:42 Liga 3
Ștefan Nanu și CSM Deva au încetat colaborarea, deși echipa se află pe locul 2 în Liga 3. Cum motivează clubul despărțirea

Veste surprinzătoare venită din Liga 3, de la ocupanta locului 2 în Seria 7! CSM Deva a informat, prin intermediul paginii de Facebook, că a încetat colaborarea cu antrenorul Ștefan Nanu (55 de ani). Contractul a fost reziliat de comun acord.

Din informațiile oferite de CSM Deva, înțelegerea a fost întreruptă din cauza unor probleme medicale ale lui Ștefan Nanu.

Ștefan Nanu și CSM Deva au încheiat colaborarea!

Ștefan Nanu a venit la CSM Deva în vara lui 2019, de mai bine de patru ani, și activase ultima dată în Liga 2, la ACS Poli, mai întâi ca antrenor și apoi ca director sportiv. Echipa timișoreană a retrogradat la acel moment în Liga 3. În momentul venirii la CSM Deva, pentru postul de antrenor secund, Nanu l-a propus pe Dorian Gugu, care acum îi ia locul ca ”interimar”.

Clubul din Seria 7 a Ligii 3 a informat, în comunicatul în care a anunțat despărțirea de Nanu, că Gugu va conduce echipa cel puțin un meci, până când va fi numit un nou ”principal”.

Ștefan Nanu a luptat pentru promovarea în Liga 2 cu CSM Deva. În 2013 el reușea să ajungă cu Minerul Motru în divizia a doua, după o luptă cu Jiul Rovinari. Ca antrenor principal, le-a mai pregătit pe Farul sau Inter Gaz.

Fost internațional, Ștefan Nanu a jucat în Țările de Jos, la Vitesse Arnhem, iar în România la Universitatea Craiova, Farul, Rapid, Steaua sau Oțelul Galați.

În această dimineață, CSM Deva a încheiat, pe cale amiabilă, colaborarea cu antrenorul Nanu Stefan, tehnicianul prezentându-și demisia din motive medicale.

Clubul nostru îi mulțumește pentru implicare și îi dorește multă sănătate, precum și mult succes în activitatea sa viitoare!

Din punct de vedere sportiv, antrenorul Gugu Dorian va asigura perioada de interimat la prima echipă de la CSM Deva, iar antrenor secund va fi Constantin Vișan”, a anunțat CSM Deva pe pagina de Facebook.

CSM Deva a investit serios în vară, în speranța că va promova în Liga 2

CSM Deva, care a ratat la limită promovarea în Liga 2 sezonul trecut, după ce a cedat în finala barajului cu CSM Reșița, a făcut schimbări numeroase de lot în vară, în speranța că în stagiunea 2023/2024 va îndeplini obiectivul: o calificare cel puțin până în faza finală a barajului de accedere în eșalonul secund.

Printre numele prezentate înainte de startul Ligii 3 s-au numărat și câțiva jucători care au încheiat stagiunea 2022/2023 în Liga 2: Valentin Munteanu (ex Gloria Buzău), Vlad Toma (ex Viitorul Pandurii), Gabriel Stoi (ex Ripensia Timișoara), Kayondo Mahadi (ex Steaua). La Deva a ajuns și Alexandru Iulian Stoica (ex Gloria Bistrița Năsăud).

CSM Deva, locul 2 în Seria 7 din Liga 3

Acum, după cinci etape scurse din Liga 3, CSM Deva ocupă locul 2 în Seria 7, cu 11 puncte, în urma a trei victorii și două egaluri, la un punct de liderul Jiul Petroșani și cu două puncte peste locul 3, Ghiroda şi Giarmata Vii.

În runda a 6-a, CSM Deva va întâlni CSO Turceni, locul 10, ultimul, cu 1 punct.

Foto: CSM Deva

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-6-15-meciuri-au-loc-astazi-de-la-ora-1700-cele-patru-echipe-cu-punctaj-maxim-dupa-primele-cinci-runde-19286919

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fc-bihor-a-pierdut-cu-fcsb-in-fata-a-10-mii-de-spectatori-la-oradea-in-nocturna-19286744

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cupa-romaniei-faza-grupelor-progresul-pecica-petrolul-incepe-de-la-ora-1400-sase-meciuri-au-loc-astazi-in-a-doua-zi-cu-meciuri-din-prima-etapa-19286426

https://liga2.prosport.ro/special/peluza-stadionului-din-giurgiu-scoasa-la-vanzare-19286669

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/concluziile-lui-stupar-si-pirvu-dupa-progresul-pecica-petrolul-1-2-19286640

Andrei PASCU 29 Sep. 2023, 16:42 Liga 3
Pe aceeași temă