Marian Vlada consideră firesc barajul dintre Progresul Spartac și CSM Slatina: ”Am fost egalitate pe tot parcursul campionatului. Cine va fi mai bun, va promova”

Adrian MUJEA 14 May. 2020, 11:17 Liga 3
Marian Vlada consideră firesc barajul dintre Progresul Spartac și CSM Slatina: ”Am fost egalitate pe tot parcursul campionatului. Cine va fi mai bun, va promova”

Marian Vlada (32 de ani), atacantul echipei CSM Slatina, consideră că decizia FRF de a stabili un baraj de promovare între clubul său şi prima clasată din Seria a 3-a a Ligii 3 este una firească. Progresul Spartac şi CSM Slatina sunt în fruntea Seriei 3, la egalitate de puncte, cu bucureștenii lideri datorită golaverajului mai bun, iar datele dublei manşe pentru accederea în Liga 2 nu sunt încă stabilite de forul condus de Răzvan Burleanu.

”Ne este dor de fotbal, niciodată nu am stat atât de mult. Se vor face probabil trei luni de vacanţă până când ne vom putea relua pregătirea. Este firesc să jucăm cele două meciuri de baraj, a fost egalitate pe tot parcursul campionatului. Trebuie să se termine pe teren, iar cel mai bun să câştige. Şansele sunt egale, ei ne cunosc pe noi, noi pe ei. Vor fi două meciuri disputate. Cine va fi mai bun, va promova”, spune Marian Vlada, atacant împrumutat de CSM Slatina de la Rapid după începutul actualului sezon.

Cel mai probabil, barajul se va desfășura la începutul lunii august, cum se va întâmpla și în cazul barajului pentru promovare/menținere în Liga 1.

Marian Vlada: ”S-a pierdut mare parte din ce am acumulat fizic, dar asta este situaţia”

Vârful Slatinei regretă întreruperea meciurilor din cauza pandemiei de COVID-19, care a dus și la ”înghețarea” sezonului, având în vedere faptul că toată pregătirea fizică acumulată în iarnă a fost pierdută.

”În perioada aceasta, am încercat să respectăm, ca de altfel toată lumea, restricţiile instituite. Am făcut mişcare individual, fiecare cum a putut. Eu am o bandă de alergare în casă, dar nimic nu se compară cu antrenamentele. Am avut o perioadă foarte bună de pregătire în iarnă, în care s-a lucrat foarte mult, s-a pierdut mare parte din ce am acumulat fizic, dar asta este situaţia. Aşteptăm cu nerăbdare să începem pregătirea, dar mai ales meciurile”, a mai spus atacantul bucureștean.

Adrian MUJEA 14 May. 2020, 11:17 Liga 3
Pe aceeași temă