Ionuț Ursu a ajuns în Liga 3 după despărțirea de Unirea Constanța: ”După o perioadă neplăcută petrecută acolo, am ales să vin acasă”. Fundașul de 32 de ani a semnat pe un sezon

Răzvan STÎNGĂ 01 Sep. 2021, 16:51 Liga 3
Ionuț Ursu a ajuns în Liga 3 după despărțirea de Unirea Constanța: ”După o perioadă neplăcută petrecută acolo, am ales să vin acasă”. Fundașul de 32 de ani a semnat pe un sezon

Ionuț Ursu (32 de ani) se numără printre fotbaliștii plecați de la Unirea Constanța care și-au găsit echipe. Din păcate pentru el, nu va mai continua în Liga 2, fiind prezentat oficial în Liga 3, la CSM Ceahlăul. Apărătorul și moldovenii au ajuns la un acord pentru un sezon.

Ionuț Ursu, acord cu CSM Ceahlăul: ”O perioadă neplăcută petrecută la Unirea Constanța”

Ionuț Ursu, fotbalist cu mare experiență la nivelul Ligii 2 în special, cu peste 150 de meciuri, a jucat pentru Unirea Constanța în doar trei partide în actualul campionat, până să plece de acolo din cauza problemelor.

De altfel, la conferința de prezentare de la CSM Ceahlăul, Ionuț Ursu a recunoscut că se bucură că a părăsit formația constănțeană, lucru care amplifică și mai mult situația grea prin care trece clubul din Liga 2.

  • Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, SC Bacău, FCM Bacău, FC Botoșani, Dunărea Galați, ”U” Cluj și Săgeata Năvodari sunt echipele pentru care a mai jucat Ionuț Ursu până acum.

După o perioadă neplăcută petrecută la Unirea Constanța am ales să vin acasă. Au fost multe discuții cu mister (n.r. – antrenorul Costel Ilie), am ales să vin aici pentru că eu spun că-i mai bine pentru mine la momentul actual. Au fost și alte oferte, dar faptul că am revenit aproape de casă a contat cel mai mult în alegerea mea.

Îmi doresc să mai trec în palmares măcar încă o promovare cu o echipă după cele trăite la Botoșani și Sepsi. Cu siguranță vom promova. Anterior am avut plăcerea să trec pe la mai multe echipe precum FC Botoșani, Sepsi Sfântu Gheorghe, U Cluj, Farul Constanța, Săgeata Navodari, Dunărea Galați și FCM Bacău. Să nu uităm FCM Bacău, acolo unde m-am format ca jucător”, a declarat Ionuț Ursu, potrivit paginii de Facebook a echipei CSM Ceahlăul.

Costel Ilie, entuziasmat de transfer:” Mulțumesc conducerii pentru că m-a ajutat și m-a sprijinit în realizarea transferului acestui jucător” 

Costel Ilie, antrenorul echipei CSM Ceahlăul, este extrem de bucuros de faptul că i-a fost adus un astfel de jucător, precum Ionuț Ursu, cu multă experiență, care își poate pune amprenta pe echipă încă de la primele meciuri.

”Principalul” a afirmat, la conferința de prezentare a fundașului, că e posibil să îl introducă în partida de sâmbătă, din etapa a 2-a a Seriei 1 a Ligii a 3-a, cu Huşana Huşi.

Ionuț Ursu a venit la echipă și mă bucur că avem în lot un jucător cu experiență, cu maturitate și cu valoare pe care mi l-am dorit și cu care am intrat în discuții cu mult timp în urmă. Mulțumesc conducerii pentru că m-a ajutat și m-a sprijinit în realizarea transferului acestui jucător.

Sperăm ca împreună să ne îndeplinim obiectivul și să ne bucurăm la final. Sper să-l pot folosi sâmbătă și să își aducă aportul la victoria noastră”, a declarat Costel Ilie.

CSM Ceahlăul, start cu dreptul în Liga 3 

CSM Ceahlăul este una din favoritele la promovare din Seria 1 a Ligii a 3-a și a început cu un succes campionatul. În prima etapă, în deplasarea de la CSM Paşcani, s-a impus cu 2-0, după golurile marcate pe final de meci, de Cristian Copoț-Barb (81), Adrian Șter (84).

Hușana Huși, echipă pe care CSM Ceahlăul o va întâlni în etapa a 2-a a Ligii a 3-a, nu a jucat în runda inaugurală din cauza cazurilor de COVID-19 depistate la adversară, Foresta Suceava.

Cristian Ignat și Enrichi Finica s-au întors la Rapid 

Oficial, de la Unirea Constanța au plecat și Cristian Ignat și Enrichi Finica, ale căror cazuri erau mai speciale, întrucât erau împrumutați de la Rapid. Conducerea constănțenilor nu i-a mai ținut nici pe ei, aceștia revenind la formația din Giulești.

A apucat să evolueze pentru Unirea Constanța doar Finica, fiind utilizat în primele trei etape ale campionatului.

Zilele trecute, plecați și ei de la Unirea Constanța, și-au mai găsit echipe jucătorii Ionuț Cioinac (CSM Reșița) și Ion Cărăruș (CS Comunal Șelimbăr).

Foto: CSM Ceahlăul Piatra Neamț

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ofertat-de-gloria-bistrita-nasaud-viorel-moldovan-inclina-sa-refuze-echipa-din-liga-3-am-alte-intentii-in-momentul-de-fata-am-fost-contactat-si-de-alte-cluburi-19198844

https://liga2.prosport.ro/special/se-obtine-mai-usor-licenta-de-antrenor-la-chisinau-un-roman-danut-oprea-ajuns-seful-scolii-federale-de-antrenori-din-moldova-e-transant-categoric-nu-mihai-iosif-robert-ilyes-s-19198822

https://liga2.prosport.ro/liga-3/florin-popete-nu-mai-semneaza-cu-viitorul-pandurii-2-si-ramane-la-rivalii-din-oras-cine-va-antrena-satelitul-gorjenilor-in-liga-3-19198795

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 01 Sep. 2021, 16:51 Liga 3
Pe aceeași temă