Ionuț Șerban, din nou în căutare de echipă. Fostul mijlocaș de la Dinamo a reziliat contractul în Liga 3 după trei luni, alături de alți doi colegi

Răzvan STÎNGĂ 03 May. 2023, 14:53 Liga 3
Ionuț Șerban, din nou în căutare de echipă. Fostul mijlocaș de la Dinamo a reziliat contractul în Liga 3 după trei luni, alături de alți doi colegi

Ionuț Șerban, mijlocaș în vârstă de 27 de ani, fost la Dinamo sau Sportul Studențesc, a reziliat contractul cu Cetatea Turnu Măgurele, unde era legitimat din ianuarie. Pe lângă el, de la formația din Teleorman au mai plecat doi jucători.

Ionuț Șerban își caută echipă, fostul mijlocaș de la Dinamo a reziliat cu Cetatea Turnu Măgurele

Conform unei declarații făcute de unul din cei trei jucători, alături de Ionuț Șerban mai plecând de la formația din play-out-ul Seriei 6 din Liga 3 și Robert Dalu (atacant, 31 de ani, ex FC Snagov, Unirea Bascov sau Vedița Colonești) și Cătălin Musceleanu, clubul a forțat cumva cel puțin o reziliere..

Am cam fost forțat sa reziliez”, a spus unul din cei trei fotbaliști, conform Teleorman Sport, informația apărând în spațiul public după partida de marți, cu Minerul Costeşti, din etapa a 6-a a play-out-ului Seriei 6 din Liga 3, scor 1-1. Au marcat în meciul respectiv Ion Marian, în minutul 90+4, de la 11 metri, respectiv Eduard Dogaru pentru formația din Turnu Măgurele, în minutul 17.

  • Foto: Ionuț Șerban, în momentul prezentării la Cetatea Turnu Măgurele.

Ionuț Șerban, două echipe în Liga 3 în acest sezon, CS Blejoi și Cetatea Turnu Măgurele

Ionuț Șerban a schimbat echipa la începutul anului, după aproape un an petrecut la CS Blejoi. Surprinzător, deși mijlocașul de 27 de ani evolua la acel moment la prima clasată în Seria 5 a Ligii 3, a decis să semneze cu Cetatea Turnu Măgurele, care a ratat play-off-ul la finalul sezonului regular.

Șerban s-a despărțit de Dinamo în vara lui 2021, iar până în martie 2022 a fost liber de contract. Experiența de la formația bucureșteană l-a tras cu siguranță în jos, pentru că în opt ani a prins doar 77 de meciuri, sub 10 pe stagiuni.

Șerban a stat pentru atâția ani la Dinamo din cauza unei clauze pe care Vasile Șiman, patronul formației Sportul Studențesc, a trecut-o în acordul cu ”câinii”. Șerban a fost legat de Dinamo o lungă perioadă de timp, pentru că un punct din contractul semnat între cele două cluburi preciza că Ionuț Șerban nu poate pleca din ”Ștefan cel Mare” decât dacă Sportul Studențesc primește un milion de euro, indiferent că se punea în discuție un transfer sau că Dinamo îl dădea afară. Însă, în cele din urmă, ”câinii” au reușit să se despartă de fotbalist fără să achite milionul de euro.

După ce s-a pus la punct la CS Blejoi, mijlocașul a decis să schimbe seria în Liga 3, ajungând la un acord cu Cetatea Turnu Măgurele, formație pregătită de Costin Lazăr la acel moment, dar care a reziliat contractul între timp și el și a fost numit ”principal” Valentin Bădoi.

Din vară, Șerban trebuie să caute o nouă echipă.

Cetatea Turnu Măgurele, locul 1 în play-out-ul Seriei 6 din Liga 3

Cetatea Turnu Măgurele a terminat sezonul regular pe locul 5 în Seria 6 a Ligii 3, cu 28 de puncte, la numai două puncte de locul 4, ultimul care a dus în play-off, Viitorul Dăeşti.

Acum este pe locul 1 în play-out, cu 36 de puncte, având în grupa pentru evitarea retrogradării două victorii, două egaluri și două eșecuri. Are un avans de cinci puncte peste locul 2, Petrolul Potcoava.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Cetatea Turnu Măgurele

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-6-din-play-off-si-play-out-21-de-meciuri-se-disputa-astazi-19268984

https://liga2.prosport.ro/liga-3/gol-dat-in-liga-3-la-14-ani-alexandru-butu-a-inscris-pentru-ghiroda-in-victoria-clara-din-play-off-cu-chisineu-cris-si-a-devenit-cel-mai-tanar-marcator-al-tarii-din-liga-3-19268789

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chirurgul-si-smurd-ul-antrenamentul-echipei-fc-brasov-oprit-de-un-elicopter-aflat-in-misiune-19269193

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-are-meci-crucial-cu-dinamo-pentru-a-mai-spera-la-promovare-presedintele-clujenilor-nu-suntem-in-situatia-stelei-sau-altor-cluburi-19269188

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 03 May. 2023, 14:53 Liga 3
Pe aceeași temă