Costin Lazăr a demisionat de la Cetatea Turnu Măgurele! Favorit să-i ia locul, un rapidist, ultima dată ”secund” în SuperLigă

Andrei PASCU 10 Apr. 2023, 15:48 Liga 3
Costin Lazăr a demisionat de la Cetatea Turnu Măgurele! Favorit să-i ia locul, un rapidist, ultima dată ”secund” în SuperLigă

Costin Lazăr a terminat prima experiență de antrenor principal! Fostul mijlocaș și-a dat demisia de la formația Cetatea Turnu Măgurele (Seria 6 în Liga 3), după anumite disensiuni la nivel intern, cu conducerea.

Costin Lazăr a demisionat de la Cetatea Turnu Măgurele!

În vârstă de 41 de ani, Costin Lazăr a decis să plece pentru că începuse să fie criticat, conform Teleorman Sport, pentru că formația Cetatea Turnu Măgurele nu avea cel mai bun joc, așa cum anumite persoane din club își doreau.

Demisia este mai mult sau mai puțin una surprinzătoare și pentru că formația din Teleorman nu a fost chiar departe de accederea în play-off-ul Seriei 6 din Liga 3, deși vorbim, până la urmă, de un club care a promovat vara trecută din Liga 4.

Costin Lazăr, înjurat de președintele clubului Cetatea Turnu Măgurele la un meci de anul trecut

Problemele de la nivel intern au explodat la Cetatea Turnu Măgurele încă de anul trecut, din luna noiembrie, în etapa a 13-a a sezonului regular, când a avut loc o dispută verbală publică între Costin Lazăr și președinte.

La acel moment, într-un meci cu Minerul Costeşti, câștigat de formația din Turnu Măgurele cu 1-0, a avut loc un schimb de replici chiar în timpul partidei, între antrenorul Costin Lazăr și președintele Ionuț Babadag.

Încă de atunci părea să aibă loc ruptura, dar iată că s-a produs acum, prin demisia înaintată de Lazăr, după etapa a 2-a a play-out-ului, pierdută, pe teren propriu, în fața Petrolului Potcoava, scor 0-1.

Valentin Bădoi, un alt rapidist, favorit să îi ia locul lui Costin Lazăr la Cetatea Turnu Măgurele

Conform sursei amintite, favorit să preia funcția de antrenor principal la clubul din Turnu Măgurele este un alt rapidist, Valentin Bădoi, care ultima dată a fost antrenor secund la Petrolul, până în urmă cu o lună, până la începutul lunii februarie.

Anterior, el a mai ocupat tot funcția de ”secund”, tot sub comanda ”principalului” Nicolae Constantin, la fel ca la clubul din Ploiești, la fosta Fotbal Comuna Recea.

Cetatea Turnu Măgurele a ratat play-off-ul pentru două puncte

Cetatea Turnu Măgurele a terminat sezonul regular pe locul 5 în Seria 6 a Ligii 3, cu 28 de puncte, la numai două puncte de locul 4, ultimul care a dus în play-off, Viitorul Dăeşti.

Acum este pe locul 1 în play-out, cu 31 de puncte, începând grupa pentru evitarea retrogradării cu o victorie și un eșec, 3-2 cu Minerul Costești și 0-1 cu Petrolul Potcoava.

Foto: Cetatea Turnu Măgurele

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 10 Apr. 2023, 15:48 Liga 3
Pe aceeași temă