Înlăturat de la Crișul, Daniel Cherecheși merge la CSM Deva. ”Sunt onorat de colaborarea cu o grupare de tradiție și Fane Nanu. Ne batem pentru locul 2!”

Călin MNERIE 10 Dec. 2020, 12:09 Liga 3
Înlăturat de la Crișul, Daniel Cherecheși merge la CSM Deva. ”Sunt onorat de colaborarea cu o grupare de tradiție și Fane Nanu. Ne batem pentru locul 2!”

La nivelul ligilor inferioare, rare sunt exemplele în care conducătorii cluburilor provin din alte județe. Deva, de exemplu, reședința județului Hunedoara, a apelat la un director sportiv din Chișineu Criș, oraș din județul Arad, pentru echipa de fotbal ce evoluează în Liga 3.

După schimbarea administrației locale în orașul de pe Crișul Alb, Daniel Cherecheși și-a pierdut postul de manager general la clubul sportiv, însă rămâne în fenomen la CSM Deva, formație ce ocupă locul 6 în Seria a 7-a a Ligii 3, la 16 puncte de primul loc (Viitorul Șelimbăr) și cinci de ocupantele poziției secunde, Gaz Metan Mediaș II și Gilortul Tâgu Cărbunești.

Daniel Cherecheși, director sportiv la CSM Deva: ”Fane Nanu mi-a propus să colaborez cu el și am bătut palma”

Daniel Cherecheși, fostul șef al liderului Seriei a 8-a a Ligii 3, își va intra în pâine din primele zile ale anului următor, având și un obiectiv important, alături de Ștefan Nanu, antrenorul formației de la poalele Cetății din Deva.

”Îl cunosc pe Fane Nanu de la întâlnirile comune cu reprezentanții echipelor de Liga 3 și, după ce a aflat că am plecat de la Crișul, mi-a propus să colaborez cu el la Deva. M-a prezentat autorităților locale, conducerii clubului și am bătut palma pentru un contract de director sportiv.

Le mulțumesc și sunt onorat de această colaborare. Deva e unul dintre cluburile de tradiție din România, sunt convins că vom face lucruri frumoase. Dacă primul loc în clasament e ca și acontat de Șelimbăr, pentru locul 2, ce duce și el la barajul de promovare în Liga 2, lupta e deschisă și intrăm și noi în ea. Am făcut deja o listă cu achiziții, ne-am dori patru-cinci jucători, o să profit de relațiile mele făcute în fotbalul din Vest și nu numai pentru a alege numele corecte, ce ne pot ajuta în lupta la vârf.

Condiții de performanță există la Deva, s-a făcut și un teren sintetic lângă cel principal, care a fost reabilitat, dar pe care nu se va putea juca decât din vară. Rămânem să ne disputăm meciurile de acasă la Simeria, iar din sezonul următor să revenim acasă, sperăm noi într-un eșalon mai bun”, a declarat Cherecheși, care a și legat amicale pentru luna februarie cu echipe din județul Arad, Șoimii Lipova și Unirea Sântana, dar și cu timișenii de la CSC Ghiroda şi Giarmata Vii.

De altfel, acesta se va muta cu familia la Deva și asta pentru că soția sa, Bianca Cherecheși, a semnat cu echipa de handbal de Divizia A din oraș, cu care – de asemenea – are ca obiectiv promovarea în Liga Florilor. Extrema născută în județul Neamț a și debutat pentru devence la turneul de la Sfântu Gheorghe cu victorii pe linie, trei la număr.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csm-deva-i-a-stricat-parcursul-fara-greseala-liderului-viitorul-selimbar-cea-mai-bine-clasata-dintre-toate-cele-100-de-echipe-din-liga-3-stefan-nanu-anunta-schimbari-in-pauza-de-iarna-fara-19157671

https://liga2.prosport.ro/liga-3/crisul-chisineu-cris-incheie-anul-istoric-cu-schimbari-la-nivelul-conducerii-dar-cu-aceleasi-aspiratii-obiectivul-este-calificarea-la-barajele-de-promovare-in-liga-2-analiza-lui-a-19161055

https://liga2.prosport.ro/liga-3/soimii-lipova-a-terminat-a-doua-pe-loc-de-baraj-prima-parte-a-sezonului-in-liga-3-analiza-antrenorului-flavius-sabau-a-contat-mult-spiritul-de-echipa-in-schimb-am-avut-probleme-in-atac-19160770

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cel-mai-tanar-antrenor-din-primele-trei-esaloane-vrea-sa-readuca-unirea-dej-in-liga-2-in-anul-centenarului-echipei-clujene-dragos-militaru-imi-doresc-sa-promovam-chiar-daca-nu-avem-bugetul-19158217

https://liga2.prosport.ro/liga-3/stiinta-miroslava-a-intrat-in-vacanta-pentru-doua-luni-concluziile-antrenorului-cristian-popovici-la-final-de-an-programul-iernii-si-obiectivele-pentru-anul-viitor-19161045

https://liga2.prosport.ro/liga-3/acso-filiasi-se-foloseste-din-plin-de-pauza-de-iarna-pregateste-o-marire-de-buget-si-transferurile-a-patru-fotbalisti-cu-experienta-presedintele-florin-spanu-seria-are-echipe-foarte-bune-s-19161845

Călin MNERIE 10 Dec. 2020, 12:09 Liga 3
Pe aceeași temă