Incertitudine la Foresta Suceava. Antrenorul nu a fost numit, lotul de jucători e incomplet, iar accentul se pune pe vânzarea clubului

Andrei PASCU 01 Aug. 2023, 12:06 Liga 3
Incertitudine la Foresta Suceava. Antrenorul nu a fost numit, lotul de jucători e incomplet, iar accentul se pune pe vânzarea clubului

Foresta Suceava nu s-a organizat nici până acum. Nu a conturat lotul cu care va aborda noul sezon de Liga 3, este incomplet, nu a disputat nici măcar un amical și nu are un staff tehnic clar.

Accentul se pune, la nivel intern, pe negocierile pentru cedarea pachetului majoritar de acțiuni către un om de afaceri.

Foresta Suceava, lot de numai 17 jucători

Foresta Suceava, care a jucat finala barajului de promovare în Liga 2 sezonul precedent, are doar 17 jucători în lot în acest moment. Bogdan Tudoreanu și Vasile Prisacă, cei care se ocupă de pregătirea echipei în acest moment, îi au sub comandă pe Toma Niga, Matei Cuciureanu, Șerban Nițu, Karime Makongo, Vlad Cimbru, Robert Cucoș, Marius Filip, Sebastian Nechita, Samson Chinwendu, Odoh Chika, Marian Ilie, Ianis Smocot, Robert David, Daniel Corniciuc (venit de la FCSB), Andrei Buceac (venit de la LPS Suceava)m Doru Petrariu (venit de la LPS Suceava) și Daniel Ghiță (venit de la CFR Cluj).

Foresta Suceava are primul amical

Este de așteptat ca în zilele următoare Foresta Suceava să legitimeze și alți jucători, dar clubul nu a anunțat nimic în acest sens în comunicatul emis pe pagina de Facebook. A fost, însă, anunțată prima partidă amicală, contra Gloria Bistrița Năsăud, formație din Seria 10 a Ligii 3, și ea aproape de promovarea în Liga 2 în stagiunea precedentă.

În tot acest timp, continuă discuțiile pentru cumpărarea clubului de către un om de afaceri din Suceava.

Clubul ACS Foresta Suceava dorește să facă o serie de precizări cu referire la continuitatea activității echipei.

În urmă cu două săptămâni a avut loc reunirea lotului, iar jucătorii Forestei au început pregătirea pe plan local pentru noul sezon al ligii a III-a sub comanda antrenorilor Bogdan Tudoreanu și Vasile Prisacă. În lotul echipei noastre se regăsesc: Toma Niga, Matei Cuciureanu, Șerban Nițu, Karime Makongo, Vlad Cimbru, Robert Cucoș, Marius Filip, Sebastian Nechita, Samson Chinwendu, Odoh Chika, Marian Ilie, Ianis Smocot, Robert David, Daniel Corniciuc (provenit de la FCSB), Andrei Buceac (provenit de la LPS Suceava) și Doru Petrariu (provenit de la LPS Suceava). Începând de mâine se va alătura echipei și atacantul Daniel Ghiță (provenit de la CFR Cluj).

Miercuri, de la ora 17:00, „galben-verzii” vor disputa primul meci amical al verii. Echipa noastră se va deplasa la Bistrița, unde va juca împotriva celor de la Gloria Bistrița.

De asemenea, parcursul acestei săptămâni urmează să se concretizeze și negocierile cu noul grup de investitori care va prelua clubul”, a anunțat Foresta Suceava pe Facebook.

Foresta Suceava se poate vinde în această vară

Foresta Suceava ar putea intra pe mâna unui om de afaceri în această vară, existând discuții și interes în acest sens, în urma unor precizări publice ale primarului Ion Lungu. Deși edilul nu a numit persoana care dorește să cumpere clubul din Liga 3, presa locală a aflat că e vorba de Petrică Negrea.

La Foresta Suceava e incertitudine după finalul campionatului precedent, în acest moment fiind probleme financiare, dar nici antrenor nu are echipa, după ce Dorin Goian a anunțat că pleacă, chiar după finala barajului de promovare în Liga 2 cu CSM Ceahlăul, pierdută.

Foresta Suceava a pierdut finala cu CSM Ceahlăul și continuă în Liga 3

Foresta Suceava nu a avut obiectiv promovarea în Liga 2 în sezonul recent încheiat, ci formarea unei echipe competitive pentru următoarea stagiune. Însă, a ajuns și așa în finala barajului de promovare, pe care a disputat-o în compania CSM Ceahlăul.

După 0-0 acasă, Foresta Suceava a cedat cu 0-2 în deplasarea de la Piatra Neamț și va mai continua în Liga 3 cel puțin un an.

Foto: Foresta Suceava

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-etapa-a-noului-sezon-de-liga-2-incepe-cu-un-meci-amanat-19278602

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-etapa-a-noului-sezon-de-liga-2-incepe-cu-un-meci-amanat-19278602

https://liga2.prosport.ro/seria-1/josip-mihalic-de-la-cfr-cluj-la-fc-arges-19278598

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/trei-jocuri-din-turul-1-al-cupei-romaniei-nu-se-disputa-19278590

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-a-castigat-ultimul-amical-inainte-de-debutul-in-liga-2-19278573

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dacian-nastai-reactie-inainte-ca-unirea-dej-sa-debuteze-in-liga-2-19278574

 

 

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 01 Aug. 2023, 12:06 Liga 3
Pe aceeași temă