Cine e omul de afaceri care vrea să cumpere Foresta Suceava. Clubul din Liga 3 s-a reunit cu 13 jucători, iar Dorin Goian ar putea renunța la demisie

Andrei PASCU 18 Jul. 2023, 15:13 Liga 3
Cine e omul de afaceri care vrea să cumpere Foresta Suceava. Clubul din Liga 3 s-a reunit cu 13  jucători, iar Dorin Goian ar putea renunța la demisie

Foresta Suceava ar putea intra pe mâna unui om de afaceri în această vară, existând discuții și interes în acest sens, după cum Liga2.ro a anunțat încă de săptămânile trecute, în urma unor precizări publice ale primarului Ion Lungu.

Deși edilul nu a numit persoana care dorește să cumpere clubul din Liga 3, presa locală a aflat că e vorba de Petrică Negrea.

Cine e omul de afaceri care vrea să cumpere Foresta Suceava

La Foresta Suceava e incertitudine după finalul campionatului precedent, în acest moment fiind probleme financiare, dar nici antrenor nu are echipa, după ce Dorin Goian a anunțat că pleacă, chiar după finala barajului de promovare în Liga 2 cu CSM Ceahlăul, pierdută.

Formația ar putea fi preluată de un om de afaceri, de Petrică Negrea conform Gazeta Suceava, care este cunoscut în zona Sucevei pentru afacerile din turism, din Bucovina.

Foresta Suceava s-a reunit

Foresta Suceava s-a și reunit în aceste zile, sub comanda unor antrenori secunzi, Ovidiu Bosancu și Bogdan Tudoreanu, existând șanse, se pare, conform Monitorul Suceava, ca Dorin Goian să se răzgândească și să continue sau să semneze un nou contract cu Foresta Suceava.

Luni, 17 iulie, s-a reunit clubul din Liga 3, care nu a anunțat nimic pe Facebook în acest sens, pentru suporteri. Sursa mai sus citată notează că 13 fotbaliști au fost pe terenul de antrenament, Matei Cuciureanu, Vlad Cimbru, Șerban Nițu, Sebastian Nechita, Bogdan Filip, Marian Ilie, Ștefan Mihalciuc, Robert David, Robert Cucoș, Ianis Smocot și Daniel Corniciuc.

Până la acest moment, Foresta Suceava a pierdut șapte jucători, Cornel Căinari, Cătălin Grosu și Iosif Netbai, care au plecat la Bucovina Rădăuți, Ștefan Cană, care a semnat cu CSM Alexandria, Marian Botezatu, care s-a înțeles cu Aerostar Bacău, Vlad Codău, ajuns la Viitorul Darabani, și Robert Martin, retras din fotbal.

Oricum, din lotul din sezonul trecut, la antrenamente vor mai ajunge și Toma Niga, Karime Makongo, Chinwedu Samson și Odoh Chika.

Foresta Suceava a pierdut finala cu CSM Ceahlăul și continuă în Liga 3

Foresta Suceava nu a avut obiectiv promovarea în Liga 2 în sezonul recent încheiat, ci formarea unei echipe competitive pentru următoarea stagiune. Însă, a ajuns și așa în finala barajului de promovare, pe care a disputat-o în compania CSM Ceahlăul.

După 0-0 acasă, Foresta Suceava a cedat cu 0-2 în deplasarea de la Piatra Neamț și va mai continua în Liga 3 cel puțin un an.

Foto: Monitorul Suceava

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csm-deva-s-a-reunit-si-pregateste-debutul-in-liga-3-19277441

https://liga2.prosport.ro/liga-3/recolta-gheorghe-doja-incepe-noul-sezon-cu-un-nou-antrenor-si-un-buget-marit-un-fost-principal-al-dunarii-calarasi-a-preluat-singura-echipa-din-ialomita-ramasa-in-liga-3-19277440

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fostul-antrenor-principal-al-csm-unirea-alba-iulia-ramane-in-noul-staff-tehnic-condus-de-stelian-gherman-achizitii-de-la-fk-miercurea-ciuc-si-u-cluj-pentru-trupa-de-pe-ceta-19277417

https://liga2.prosport.ro/liga-3/iosif-biro-si-alexandru-curtean-conducatori-la-acs-medias-19277412

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dinamo-bacau-dispare-din-liga-3-dupa-doua-sezoane-i-a-cesionat-locul-in-campionat-altui-club-si-l-a-numit-antrenor-pe-costel-enache-echipa-se-intareste-la-nivel-de-lot-si-conducere-de-la-aerostar-19277407

 

Andrei PASCU 18 Jul. 2023, 15:13 Liga 3
Pe aceeași temă