Imbatabilă în sezonul regular, CS Hunedoara încă nu a atins potențialul maxim. Florin Maxim avertizează adversarele din Seria 9 a Ligii 3: ”Atunci vom fi în vârful de formă”

Andrei PASCU 28 Mar. 2022, 16:05 Liga 3
Imbatabilă în sezonul regular, CS Hunedoara încă nu a atins potențialul maxim. Florin Maxim avertizează adversarele din Seria 9 a Ligii 3: ”Atunci vom fi în vârful de formă”

CS Hunedoara a reușit să termine campionatul regular al Ligii a 3-a, din toate cele 10 serii, cu punctajul cel mai mare, 52 de puncte, grație a 17 victorii și unui rezultat de egalitate. Florin Maxim, antrenorul hunedorenilor, a vorbit despre planurile din play-off la finalul partidei cu Metalurgistul Cugir, scor 3-1.

Maxim era conștient de ceva timp că echipa sa nu va rata locul 1 în Seria 9 a Ligii a 3-a, astfel că în iarnă a pregătit jucătorii astfel încât să ajungă la potențialul maxim în câteva săptămâni, după debutul play-off-ului.

Florin Maxim: ”În două săptămâni cred că vom atinge potențialul maxim”

Chiar dacă rundele din 2022 nu i-au plăcut în totalitate, cum s-a exprimat echipa, Florin Maxim e convins că în play-off și în posibilul baraj de promovare CS Hunedoara va arăta vizibil mai bine.

Însă, în partida cu Metalurgistul Cugir a fost aproape să greșească strategia. La pauza meciului a făcut nu mai puțin de patru schimbări.

Am reușit să terminăm neînvinși, doar un rezultat de egalitate am făcut însă cu Cugir. Despre meciul de azi, a fost unul cu de toate, stil englezesc, o atmosferă frumoasă, un meci pe contre. A fost început prost de noi. După un șut de la 30 de metri ne-am văzut conduși din minutul 1. Noi am pregătit ceva, am avut și ceva teamă, dar apoi s-a mai echilibrat jocul. Ei au avut o situație în care puteau marca iar, am avut și noi, dar nu ceva special.

A venit repriza a doua, în care am făcut niște schimbări la pauză și în patru-cinci minute am reușit să tranșăm victoria. Am făcut patru schimbări la pauză, dar le dau încredere jucătorilor. Nu o mă supăr pe ei, dar au fost ceva greșeli.

(N.r. – Despre play-off) Dacă întrebam lumea dacă va fi mulțumită cu 17 victorii și un egal, eu cred că toți semnau și erau mulțumiți. Avem mult de muncă, perioada de pregătire am gândit-o altfel.

Intrăm mai greu în joc, jucătorii sunt încărcați, dar în două săptămâni eu zic că vom atinge potențialul maxim”, a declarat Florin Maxim.

CS Hunedoara, la 15 puncte de locul 2

CS Hunedoara se va lupta în play-off cu următoarele trei clasate la finalul sezonului regular, Metalurgistul Cugir (37 de puncte), Unirea Ungheni (32 de puncte) și Viitorul Cluj (30 de puncte). Toate detaliile din Seria 9 a Ligii  3-a, din play-off și play-out, sunt disponibile AICI.

CS Hunedoara începe grupa pentru promovare pe teren propriu, la începutul lunii aprilie, cu Viitorul Cluj. Apoi, până la finalul turului play-off-ului, le va întâlni pe Metalurgistul Cugir (acasă) și Unirea Ungheni (deplasare).

Foto și video: CS Hunedoara

https://liga2.prosport.ro/liga-3/__trashed-2-19224897

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romania-u18-esecuri-pe-linie-si-fara-gol-marcat-in-amicalele-din-turcia-toti-cei-10-jucatori-din-liga-2-si-liga-3-au-prins-minute-19224888

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csm-slatina-principala-favorita-la-promovare-din-seria-6-a-ligii-a-3-a-ovidiu-burca-anunta-insa-o-lupta-acerba-in-play-off-sunt-echipe-foarte-puternice-19224881

https://liga2.prosport.ro/liga-3/foresta-suceava-analiza-interna-in-plina-lupta-pentru-promovarea-in-liga-2-clubul-anunta-demersuri-dupa-calificarea-in-play-off-iar-fanii-sunt-chemati-la-discutii-19224873

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 28 Mar. 2022, 16:05 Liga 3
Pe aceeași temă