Gică Popescu a anunțat telefonic că părăsește Chindia Târgoviște

Mihai Andries 15 Nov. 2013, 01:24 Liga 3
Gică Popescu a anunțat telefonic** că părăsește Chindia Târgoviște

Fostul internațional Gheorghe Popescu se va retrage din acționariatul clubului Chindia Târgoviște, din Liga a III-a, a anunțat, joi, într-o conferință de presă, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Tutuianu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit lui Tutuianu, Popescu va trimite documentul care va consfinți retragerea sa după ce va reveni din străinătate, iar Adunarea Generală a Asociației Fotbal Club Chindia va consemna plecarea lui.

„Deocamdată, la noi nu a ajuns niciun document de retragere, telefonic Gică Popescu a anunțat că vrea să se retragă, dar este plecat în străinătate și când se întoarce va pune la dispoziție un document. Din relațiile pe care noi le-am luat de la Oficiul Național al Registrului Comerțului rezultă că societatea comercială Pimen GP este în lichidare, ceea ce înseamnă că la momentul radierii din Registrul Comerțului oricum își pierde calitatea de asociat pentru că nu mai există ca persoană juridică”, a declarat Adrian Tutuianu.

Gheorghe Popescu a început colaborarea cu fotbalul târgoviștean în 2010, când s-a înființat echipa Chindia, acționarii clubului fiind Consilul Județean Dâmbovița, Consiliul Local Târgoviște, Universitatea Valahia Târgoviște și societatea Pimen GP, care îl are ca acționar pe fostul internațional. Ulterior, echipa a promovat în Liga a II-a în anul 2011, a încheiat sezonul 2011-2012 pe poziția a șaptea, pentru ca în sezonul următor să retrogradeze în Liga a III-a, unde activează în prezent, în seria a șasea.

 

Articol de Traian TERZIAN (Mediafax) și Gabriel DEGERATU

Mihai Andries 15 Nov. 2013, 01:24 Liga 3
Pe aceeași temă