Foresta Suceava, analiză internă în plină luptă pentru promovarea în Liga 2. Clubul anunță demersuri după calificarea în play-off, iar fanii sunt chemați la discuții

Andrei PASCU 27 Mar. 2022, 18:33 Liga 3
Foresta Suceava, analiză internă în plină luptă pentru promovarea în Liga 2. Clubul anunță demersuri după calificarea în play-off, iar fanii sunt chemați la discuții

Foresta Suceava începe analiza internă, dintre conducere, stafful tehnic și lotul de jucători, după rezultatele nu foarte bune din 2022. Chiar dacă echipa este calificată în play-off-ul Seriei 1 din Liga 3, în etapele din acest an nu au fost înregistrate cele mai bune scoruri.

Foresta Suceava, o singură victorie în ultimele trei etape

O victorie și două eșecuri a contorizat Foresta Suceava în ultimele trei runde ale sezonului regular (0-1 cu Șomuz Fălticeni, 2-0 cu Știința Miroslava și 0-1 cu CSM Ceahlăul). După eșecul cu formația din Piatra Neamț, din ultima rundă a sezonului regular, clubul a anunțat că începe o analiză în ceea ce privește aceste rezultate, în care vor fi implicați și suporterii.

Președintele Andrei Ciutac va discuta în perioada următoare cu fanii Forestei Suceava despre momentele pe care le traversează clubul.

Clubul ACS Foresta Suceava dorește să precizeze că rezultatele obținute de echipă în primele trei partide oficiale din 2022 sunt departe de obiectivele trasate la începutul anului.

Obiectivul principal pentru acest sezon a fost și rămâne acela de a readuce Foresta Suceava în Liga a II-a, iar conducerea clubului va face toate demersurile și va oferi toate condițiile necesare jucătorilor pentru ca visul promovării să devină realitate, iar la sfârșitul sezonului să ne bucurăm împreună de această performanță.

Pentru că respectăm opinia suporterilor și suntem convinși că aceștia reprezintă un factor extrem de important în dezvoltarea clubului, vor fi organizate întâlniri saptamanale cu președintele clubului pentru a vă asculta opiniile și pentru a găsi împreună idei ce pot fi implementate în cadrul activității echipei ACS Foresta Suceava. Prima intâlnirea va avea loc miercuri, de la ora 16:00, la Stadionul Areni”, se arată într-un comunicat emis de club pe pagina de Facebook.

Neînțelegeri accentuate între conducere și Ionuț Moșteanu

În urma celor de mai sus, putem să speculăm faptul că Ivan Gvozdenovic, readus la Foresta Suceava pe postul de director tehnic, ar putea să îi ia locul ”principalului” Ionuț Moșteanu, aflat în relații deloc bune cu conducerea clubului, în special cu Andrei Ciutac.

De altfel, Moșteanu a fost anunțat, la revenirea sârbului Gvozdenovic de la mijlocul acestei luni, că trebuie să îi asculte toate sfaturile acestuia, să pregătească echipa în funcție de indicațiile lui.

Ivan Gozdenovic va coordona întrega activitate de pregătire a echipei, iar Ionuț Moșteanu va trebui să se supună indicațiilor noului director tehnic. Am luat această decizie din cauza problemelor cu care ne-am confruntat în ultimele luni, probleme care și-au atins apogeul la meciul de la Fălticeni, meci pe care nu trebuia să-l pierdem și unde schimbările tactice pe care le-a făcut domnul Moșteanu au fost cel puțin suspecte.

Într-adevăr, domnul Gvozdenovic nu cunoaște lotul actual de jucători, dar cu sprijinul staffului tehnic, sunt convins că va găsi în cel mai scurt timp cea mai bună formulă de joc”, declara Andrei Ciutac la mijlocul acestei luni.

Foresta Suceava a terminat pe 2 sezonul regular din Seria 1 a Ligii a 3-a

Foresta Suceava se află pe locul 2 în Seria 1 a Ligii a 3-a după 18 etape, la final de sezon regular, cu 35 de puncte, fiind la cinci puncte în spatele liderului Dante Botoșani. Alături de acestea două, în play-off-ul de promovare al seriei vor mai lua startul locurile 3 și 4, Hușana Huși (28 de puncte) și Bucovina Rădăuți (28 de puncte).

În prima rundă a play-off-ului, Foresta Suceava va juca pe teren propriu cu Bucovina Rădăuți. Toate detaliile din Seria 1 a Ligii a 3-a, din play-off și play-out, sunt disponibile AICI.

Foto: Foresta Suceava

https://liga2.prosport.ro/liga-3/echipele-calificate-in-play-off-ul-ligii-3-si-cele-care-merg-in-play-out-cu-exceptia-a-trei-necunoscute-csm-ceahlaul-gloria-bistrita-nasaud-si-scm-zalau-sunt-marile-perdante-ale-acestui-sezon-regul-19224790

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dan-alexa-gata-s-o-readuca-pe-csm-resita-in-liga-2-antrenorul-isi-face-deja-planurile-pentru-baraj-incepe-play-off-ul-trebuie-sa-crestem-in-joc-19224863

https://liga2.prosport.ro/liga-3/minaur-baia-mare-e-liderul-din-seria-a-10-a-a-ligii-3-insa-are-avans-mic-fata-de-ca-oradea-echipa-care-vrea-si-ea-in-liga-2-programul-play-off-ului-si-play-out-ului-19224847

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cs-hunedoara-nu-are-rival-in-seria-a-9-a-cugirul-e-favorit-la-locul-2-gloria-bistrita-nasaud-lui-falub-lupta-pentru-evitarea-retrogradarii-programul-play-off-ului-si-play-out-ului-19224844

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csc-ghiroda-si-giarmata-vii-surprinde-in-acest-sezon-in-seria-a-8-a-timisul-domina-aradul-la-situatia-din-top-4-programul-play-off-ului-si-play-out-ului-19224842

 

 

 

Andrei PASCU 27 Mar. 2022, 18:33 Liga 3
Pe aceeași temă