Foc și pară pe vedete

04 Jun. 2009, 17:46 Liga 3
Foc și pară pe vedete

Patronul clubului din Liga a IV-a, CS Domnești-Ilfov 2009 (noua denumire a Voinței Domnești), Marian Oprea (foto: cu ochelari), furios că formația sa a pierdut primul meci din play-off-ul pentru stabilirea reprezentantei județului Ilfov la barajul pentru Liga a III-a, în fața celor de la Viscofil (scor 0-1), a tunat și a fulgerat la vestiare, amenințând că va renunța la toate vedetele din echipă. Principala cauză a supărării sale a fost lipsa de interes pe care unii jucători au manifestat-o  pe tot parcursul confruntării, bănuindu-i pe aceștia că ar fi fost cumpărați de către adversarii săi.

„Nu se poate așa ceva! În mod sigur s-a umblat la jucători. E inadmisibil să joci cu Concordia Chiajna, o echipă de liga a doua pe care să o bați cu 5-0 și acum să nu fim în stare să câștigăm cu cei de la Viscofil. Am dat 145 de goluri în campionat și acum nu am reușit niciunul. Nu reușesc să-mi explic motivul. În mod sigur, cineva mi-a cumpărat jucătorii.”, a izbucnit la final Oprea.

Întrebat cu câteva ore înainte de meciul cu Viscofil despre șansele echipei sale la titlul de campioană a județului, patronul clubului din Domnești deborda de încredere.

 

“La modul în care joacă echipa mea, nu am nicio emoție. Mă aștept să câștigăm play-off-ul și după aceea barajul pentru Liga a III-a. 145 de goluri dovedesc valoarea echipei” declarase Marian Oprea pentru liga2.ro.

Din păcate, după rezultatul meciului cu Viscofil, se pare că a avut prea multă încredere în echipă.

Articol scris de Corina Mlădinoiu
 

04 Jun. 2009, 17:46 Liga 3
Pe aceeași temă