Florin Cristescu n-a suportat umilința din ultima etapă și și-a dat demisia de la Bucovina Rădăuți. Fotbalistul din lot care i-a luat locul

Răzvan STÎNGĂ 02 Nov. 2021, 15:05 Liga 3
Florin Cristescu n-a suportat umilința din ultima etapă și și-a dat demisia de la Bucovina Rădăuți. Fotbalistul din lot care i-a luat locul

Umilința înregistrată de Bucovina Rădăuți în etapa a 10-a a Ligii a 3-a (0-5 cu Sporting Juniorul Vaslui) a apăsat greu pe umerii antrenorului Florin Cristescu. Clubul clasat în acest moment pe locul 5 în Seria 1 a anunțat că ”principalul” și-a dat demisia, dar a precizat și cine va conduce banca tehnică în perioada următoare.

Florin Cristescu și-a dat demisia de la Bucovina Rădăuți

Înainte de startul campionatului Ligii a 3-a, Bucovina Rădăuți își prezenta noul proiect cu care pornea la drum, cu mare fast. În stilul unor echipe importante, formația din Rădăuți aducea în atenția opiniei publice noul sponsor, dar și venirea antrenorului Florin Cristescu.

Iată că luni, 1 noiembrie, Cristescu și-a dat demisia iar conducerea e nevoită să meargă pe mâna unui alt antrenor, când Bucovina Rădăuți este la mijlocul clasamentului în Seria 1 și mai sunt opt etape din sezonul regular. E adevărat că distanța față de locul 2, care la finalul celor 18 etape duce în play-off-ul de promovare în Liga 2, este de numai două puncte. Poziția respectivă este ocupată acum de Șumuz Fălticeni.

Veteranul Ionuț Plămadă, antrenor-jucător la Bucovina Rădăuți 

Bucovina Rădăuți a anunțat că de echipă se va ocupa un fotbalist din lot, cu peste 150 de meciuri în Liga 2, căpitanul Ionuț Plămadă (32 de ani). El va fi ajutat de Dragoș Tătar și Cristian Butnariu.

MULȚUMIM, FLORIN CRISTESCU!!!

Astăzi, antrenorul echipei CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI a cerut rezilierea contractului pe care îl are cu clubul nostru. Domnul Cristescu a considerat că în urma ultimelor rezultate obținute de echipă este necesară o schimbare la echipă și a avut o întâlnire cu domnul Corneliu Lucescu, patronul firmei Tarsin, unul din sponsorii principali ai echipei și cu președintele clubului, domnul Manuel Costache,întâlniri în urma cărora a cerut rezilierea contractului.

De asemenea el le-a mulțumit jucătorilor pentru tot ce au realizat împreună urându-le succes în continuare!

Echipa va fi pregătită în continuare de către căpitanul echipei, Ionuț Plămadă care va fi ajutat de Dragoș Tătar și Cristi Butnariu!”, anunță Bucovina Rădăuți în comunicatul emis pe 1 noiembrie.

Ionuț Plămadă va debuta din noua postură cu ultima clasată din Seria 1 a Ligii a 3-a 

Ionuț Plămadă, omul care se va ocupa de echipă din postura de antrenor, dar care va continua să fie și jucător, este cunoscut pentru experiențele de la FC Botoșani, fosta Farul, Foresta Suceava, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe sau Politehnica Timișoara.

De altfel, a semnat cu Bucovina Rădăuți pentru a doua oară în carieră în vara lui 2019, chiar după experiența de la Politehnica Timișoara. La nivelul Ligii a 2-a, atacantul are peste 150 de meciuri.

Ionuț Plămadă va debuta din postura de antrenor-jucător contra ultimei clasate din Seria 1 a Ligii a 3-a, CSM Pașcani, pe teren propriu. Aceasta din urmă a strâns doar un punct în cele 10 etape.

Foto: Bucovina Rădăuți 

Răzvan STÎNGĂ 02 Nov. 2021, 15:05 Liga 3
Pe aceeași temă