Florin Costea, chinuit de o accidentare la spate: ”Câteva zile nici nu am putut să merg.” Echipa sa va întâlni un adversar din Liga 2 în turul 4 al Cupei României

Adrian MUJEA 14 Oct. 2020, 13:34 Liga 3
Florin Costea, chinuit de o accidentare la spate: ”Câteva zile nici nu am putut să merg.” Echipa sa va întâlni un adversar din Liga 2 în turul 4 al Cupei României

Accidentat la spate în jocul de cupă de săptămâna trecută cu Vedița Colonești, atacantul Florin Costea (35 de ani) urmează un tratament de refacere pentru minim zece zile. Fostul internațional legitimat acum la Viitorul Dăești, echipă din Seria a 7-a a Ligii 3, și-a susținut sâmbătă de pe margine echipa, în jocul cu FC Hermannstadt 2, câștigat de vâlceni cu 3-2, prin golurile marcate de Radu Georgescu (34), Florian Pîrvu (46 – penalty), Marian Ion (55), respectiv Adrian Șter (20, 81 – penalty).

”Am primit o lovitură puternică în spate, câteva zile nici nu am putut să merg. Acum sunt ceva mai bine, dar nu știu cât va dura perioada de refacere”, a spus Florin Costea, care are un bandaj de protecție la spate.

Atacantul este chinuit în această perioadă și de o accidentare la un deget de la mână.

Viitorul Dăești merge modest în campionat, dar a ajuns în turul 4 al Cupei României

Florin Costea a marcat două goluri în acest sezon de Liga 3 pentru Viitorul Dăești, cu Minerul Costeşti (2-0), în prima etapă, și Flacăra Horezu (1-3), în runda a 2-a.

Echipa vâlceană s-a calificat în turul 4 al Cupei României după ce în faza anterioară a trecut la lovituri de departajare de Vedița Colonești. În turul 4, Dăeștiul va primit vizita divizionarei secunde Viitorul Pandurii Târgu Jiu, la data de 21 octombrie, de la ora 14:30.

Am mers mai departe în cupă, sperăm să aducem aici o echipă de Liga a 2-a, iar în campionat vom vedea ce va fi. Mi-aș dori promovarea, eu am campionate câștigate, am promovări, dar vom vedea ce vom reuși. Anul trecut am terminat pe 11. Toate meciurile sunt importante, luăm meci cu meci și dacă avem șanse, de ce nu? Lotul este cam același, stăm în același nucleu de 4-5 jucători care a ținut echipa în ultimii doi ani. Sperăm să nu avem jucători infectați cu coronavirus și să fim cu toții apți, asta este cel mai important în momentul de față”, spunea Florin Costea într-un interviu acordat pentru Liga2.ro la finalul lunii septembrie.

În campionat, Viitorul Dăești are stânse doar 6 puncte după cinci meciuri și se află pe locul 5 în Seria a 7-a a Ligii 3. Echipa vâlceană are două victorii și trei înfrângeri și golaveraj 9-13, iar după eșecul din etapa a 4-a a rămas fără antrenorul principal Gabriel Mangalagiu, care a fost demis. În locul lui a fost numit fostul antrenor secund Lucian Giurcă.

Adrian MUJEA 14 Oct. 2020, 13:34 Liga 3
Pe aceeași temă