Echipa la care joacă Florin Costea și-a schimbat antrenorul. Rezultatele obținute în debutul noii ediții a Ligii 3 n-a mulțumit conducerea

Autor: Adrian MUJEA Publicat: 05 Oct. 2020, 17:52 Actualizat: 05 Oct. 2020, 18:53 Liga 3
Echipa la care joacă Florin Costea și-a schimbat antrenorul. Rezultatele obținute în debutul noii ediții a Ligii 3 n-a mulțumit conducerea

După eșecul suferit sâmbătă de Viitorul Dăești la Târgu Cărbunești, 2-5 (0-4) cu Gilortul, în etapa a 4-a a Ligii 3, antrenorul principal Gabriel Mangalagiu a fost demis.

Echipa vâlceană, la care vedetă este fostul internațional Florin Costea va fi condusă de fostul secund Lucian Giurcă (foto, în dreapta, alături de Gabi Mangalagiu), care va colabora cu antrenorul cu portari Dragoș Geantă.

Lucian Giurcă preia postul de antrenor principal la Viitorul Dăești în locul lui Gabi Mangalagiu

Fost jucător al Chimiei, Lucian Giurcă va debuta pe banca Dăeștiului chiar miercuri (ora 14:30), în jocul din turul 3 al Cupei României, de la Fedeleșoiu, cu Vedița Colonești.

Gabi Mangalagiu a antrenat Dăeștiul timp de doi ani, obținând promovarea în Liga a 3-a, unde sezonul trecut s-a clasat pe locul 11, în ediția ”înghețată” din cauza pandemiei după doar 16 etape dintr-un total de 30.

Echipa vâlceană a avut un start nefast de sezon în această ediție a Ligii 3, acumulând eșecuri pe linie în ultimele trei etape, fapt care a adus-o pe penultima poziție în clasamentul Seriei a 7-a, pe 9. Principala problemă a Viitorului este defensiva, care a încasat 11 goluri în patru jocuri, cele mai multe goluri primite de o echipă în respectiva serie.

  • Doi dintre cei mai importanți jucători ai echipei, Florin Costea și Florian Pîrvu, erau de părere că Viitorul Dăești va fi o surpriză în acest sezon de Liga 3 și se va bate la primele poziții, chiar la promovare.

După meciul de cupă, Viitorul Dăești joacă în campionat, în etapa a 5-a, sâmbătă, de la ora 15:00, pe teren propriu, cu FC Hermannstadt 2 (locul 7, cu 3 puncte).

  • Rezultatele echipei Viitorul Dăești în acest sezon de Liga 3: 2-0 la Minerul Costești, 1-3 la Flacăra Horezu, 1-3 acasă cu Viitorul Șelimbăr și 2-5 la Gilortul Târgu Cărbunești. În Cupa României, în turul 1 a trecut cu 5-0 de Minerul Costești, iar în turul 2 a câștigat cu 5-0 cu Flacăra Horezu.
Autor: Adrian MUJEA Publicat: 05 Oct. 2020, 17:52 Actualizat: 05 Oct. 2020, 18:53 Liga 3
Pe aceeași temă