Florin Costea dă gol după gol la Dăești! ”Mi-aș dori promovarea, iar în cupă să aducem o echipă de Liga a 2-a”

Adrian MUJEA 23 Sep. 2020, 21:50 Cupa României
Florin Costea dă gol după gol la Dăești! ”Mi-aș dori promovarea, iar în cupă să aducem o echipă de Liga a 2-a”

Fostul internațional Florin Costea (35 de ani) a marcat din nou pentru echipa sa, Viitorul Dăești, în jocul de Cupa României disputat marți la Fedeleșoiu și câștigat cu 5-0 împotriva celor de la Flacăra Horezu. Nu e prima dată când atacantul înscrie în acest sezon. Costea a dat goluri în toate cele patru jocuri oficiale din acest sezon ale Viitorului și speră ca Dăeștiul să aibă în noua ediție a Ligii 3 un parcurs mult mai bun față de cel din campionatul trecut.

Florin Costea: ”Mi-aș dori promovarea, eu am campionate câștigate, am promovări”

Dacă sâmbăta trecută a înscris singurul gol al echipei sale în meciul dintre Flacăra Horezu și Viitorul Dăeşti, pierdut cu 1-3, în etapa a 2-a a Ligii 3, Florin Costea a marcat și trei zile mai târziu, marți, în meciul revanșă dintre cele două formații vâlcene. De această dată, întâlnirea a avut loc în turul 2 al Cupei României. Viitorul s-a impus cu 5-0 cu golurile marcate de Mihai Deaconescu (20), Florian Pîrvu (59), Florin Costea (65), Radu Georgescu (72) și George Neacșu (90).

”După perioada lungă în care nu am jucat nici măcar amicale, ne trebuie ritm de joc, să ne reintrăm în formă. La Horezu, în jocul de campionat, ne-am bătut singuri, ne-au prins pe trei contraatacuri și așa s-a scris istoria meciului.

Am mers mai departe în cupă, sperăm să aducem aici o echipă de Liga a 2-a, iar în campionat vom vedea ce va fi. Mi-aș dori promovarea, eu am campionate câștigate, am promovări, dar vom vedea ce vom reuși. Anul trecut am terminat pe 11. Toate meciurile sunt importante, luăm meci cu meci și dacă avem șanse, de ce nu? Lotul este cam același, stăm în același nucleu de 4-5 jucători care a ținut echipa în ultimii doi ani. Sperăm să nu avem jucători infectați cu coronavirus și să fim cu toții apți, asta este cel mai important în momentul de față”, a spus Florin Costea.

Costea e fanul ambelor echipe din Craiova

Florin Costea ține pumnii strânși pentru ambele echipe din Craiova, celor de la CSU, care sunt lideri în Liga 1, și celor de la FCU, care sunt pe primul loc în Liga 2.

”Țin cu amândouă echipele din Craiova. Sper ca cea din Liga 1 să câștige campionatul, iar cea din Liga a 2-a să promoveze cu brio. Normal, țin mai mult cu Universitatea lui Mititelu, acolo am jucat!”, a declarat Mititelu.

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/astazi-se-desfasoara-meciurile-turului-2-al-cupei-romaniei-steaua-o-intalneste-pe-sc-popesti-leodeni-sase-meciuri-nu-se-disputa-iar-o-echipa-e-calificata-din-oficiu-19149213

Adrian MUJEA 23 Sep. 2020, 21:50 Cupa României
Pe aceeași temă