Florentin Petre, arbitru în amicalul în care echipa sa, Dacia Unirea Brăila, a fost pusă la respect de Corona Brașov. Fostul dinamovist a anulat și un gol pentru adversari

Adi MARICA 18 Feb. 2021, 14:54 Liga 3

Corona Brașov, liderul Seriei a 5-a a Ligii 3, s-a impus lejer, cu 4-1 (3-0), în amicalul disputat miercuri, 17 februarie, pe terenul sintetic de la baza ICIM din Brașov, cu Dacia Unirea Brăila, liderul Seriei a 2-a din Liga 3.

Un alt lucru interesant, pe lângă rezultat, este faptul că antrenorul brăilenilor, fostul mare dinamovist Florentin Petre, a făcut și pe arbitrul la acest joc de pregătire.

Corona avea deja 3-0 după 10 minute de joc în amicalul cu Brăila

Brașovenii au început în forță, iar după doar 10 minute conduceau deja cu 3-0 prin golurile marcate de Vlad Boția, Ștefan Nicolau și Bogdan Roșu.

În partea secundă, Ioniță a redus din diferență pentru brăileni, iar Alin Damian a stabilit scorul final, 4-1.

Toader, Burlacu și Nechita nu au jucat în amicalul cu Dacia Unirea din cauza problemelor medicale.

”Un test util, în care am întâlnit o echipă bună de Liga a 3-a care are ca obiectiv participarea la barajul de promovare în Liga 2. Ne aflăm la finalul unei perioade în care am pus accent pe pregătirea fizică. Suntem în grafic pentru această perioadă”, a spus Călin Moldovan pentru Monitorul Expres.

Corona (prima repriză): Ciuperceanu – Asztalos, Stăncuțu, Cîrstean, Dumbravă – Nicolau, Leonte, Alupoaie – Rusu, Roșu, Boția
Corona (repriza secundă): Mutu – Rusu (Șandor 80 ), Tălmaciu, Cîrstean, Voicu – Drăgoi, Linguraru, Cristescu – Manole, A. Damian, Boția (Buga 60).

Până acum, de la reluarea antrenamentelor, Corona a jucat cinci amicale: 2-4 cu FK Csikszereda (L2), 3-2 cu Olimpic Zărnești (L4), 2-2 cu Rapid (L2), 4-1 cu Sepsi OSK2 (L3) și 4-1 cu Dacia Unirea Brăila (L3). Următorul joc de pregătire al Coronei este programat sâmbătă, cu Kids Tâmpa Brașov.

Florentin Petre a făcut pe arbitrul

Meciul de la Brașov a fost arbitrat de antrenorul celor de la Dacia Unirea Brăila, Florentin Petre.

”Piticul” a dovedit reale calități de ”fluieraș” și, chiar dacă a anulat un gol al Coronei marcat de Marian Cristescu, prestația sa a fost apreciată de brașoveni, notează Monitorul Expres.

”Florentin chiar s-a descurcat, are calități”, a spus Călin Moldovan, antrenorul brașovenilor.

Brăilenii au încheiat în ziua amicalului stagiul de pregătire din Poiana Brașov, un cantonament în care Florentin Petre a pus accent pe pregătirea fizică.

”Nu prea au văzut mingea în această perioadă”, a explicat, la final, Florentin Petre jocul modest al echipei sale.

Dacia Unirea Brăila a jucat în această iarnă amicale cu SCM Gloria Buzău (L2), scor 1-2, și Olimpic Zărnești (L4 Brașov), scor 3-4. Vineri, de la ora 15:30, are un test cu ACSC Cazasu, iar în data de 24 februarie urmează să întâlnească FC Viitorul 2, cea care în precedentul ei joc de verificare a cedat cu 2-4 în fața naționalei U18 a României. Ulterior, echipa lui Florentin Petre va mai desfășura amicale și cu Foresta Suceava și Metalul Buzău.

Foto: Dacia Unirea Brăila

https://liga2.prosport.ro/liga-3/primarul-brasovului-un-nou-atac-asupra-echipei-de-fotbal-a-coronei-o-insulta-la-adresa-comunitatii-allen-coliban-lauda-sr-brasov-si-face-promisiuni-pentru-renasterea-fc-brasov-19168712

https://liga2.prosport.ro/liga-3/stafful-tehnic-si-jucatorii-coronei-scrisoare-deschisa-dupa-anuntul-in-care-primarul-allen-coliban-vorbea-despre-posibila-desfiintare-a-echipei-de-fotbal-cati-bani-publici-a-cheltuit-in-2020-liderul-19168599

https://liga2.prosport.ro/liga-3/corona-brasov-risca-sa-se-desfiinteze-din-nou-primarul-allen-coliban-transant-inainte-de-dezbatere-nu-are-foarte-multi-suporteri-si-a-fost-creata-mai-degraba-dintr-un-orgoliu-al-fostului-p-19167598

https://liga2.prosport.ro/liga-3/tutul-pentru-promovare-dacia-unirea-braila-l-a-transferat-pe-raphael-stanescu-fost-la-dinamo-sau-farul-mijlocasul-are-doua-trofee-in-palmares-cupa-romaniei-si-supercupa-romaniei-19167196

Adi MARICA 18 Feb. 2021, 14:54 Liga 3
Pe aceeași temă