CS Mioveni a renunțat la amicalul cu FC Olt!

Marius ANGHEL 13 Feb. 2014, 14:10 Pregătiri, amicale
CS Mioveni a renunțat la amicalul cu FC Olt!

FC Olt trebuia să întâlnească, vineri, în deplasare, din nou CS Mioveni, amical programat din decembrie. Oficialii grupării argeșene au anulat jocul de pregătire cu slătinenii.

Antrenorul celor de la CS Mioveni, Ion Moldovan, a declarat că se confruntă cu probleme de efectiv, în urma unor accidentări apărute: „Noi aveam programat vineri amical cu FC Olt, iar sâmbătă cu FC Brașov. Am anulat jocul cu Slatina pentru că numărul jucătorilor pe care-i avem nu ne permite să disputăm două meciuri. S-au accidentat câțiva jucători și avem probleme de efectiv”.

Întrebat dacă rezultatele neconcludene îl îngrijorează, având în vedere faptul că CS Mioveni vine după un eșec usturător, 0-3 cu formația din eșalonul al treilea, SCM Pitești, tehnicianul a precizat că nu este interesat de rezultate.

„Personal, pe mine, Ion Moldovan, nu mă îngrijorează. De restul nu pot vorbi, dar cred că nici conducerea nu e îngrijorată. Rezultatul poate fi o consecință a strategiei, noi în prima repriză am jucat cu lotul de bază, iar în repriza secundă cu jucătorii tineri”, a mai spus antrenorul argeșenilor.

Având în vedere situația, FC Olt Slatina va disputa, vineri, de la ora 11.00, un joc de pregătire în compania celor de la Atletic Bradu.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 13 Feb. 2014, 14:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă