FC Bihor Oradea, vizitată de Gianluca Nani. Fostul conducător al cluburilor Brescia, West Ham sau Watford, impresionat de proiectul echipei din Liga 3: ”Poate duce fotbalul din oraș sus”

Andrei PASCU 20 Apr. 2023, 18:47 Liga 3
FC Bihor Oradea, vizitată de Gianluca Nani. Fostul conducător al cluburilor Brescia, West Ham sau Watford, impresionat de proiectul echipei din Liga 3: ”Poate duce fotbalul din oraș sus”

FC Bihor Oradea, echipă clasată pe locul 1 în play-off-ul Seriei 10 din Liga 3, a avut parte de o surpriză zilele trecute, fiind vizitată de Gianluca Nani, un important om de fotbal din Italia, fost conducător, pe diverse funcții, la formații importante din ”Peninsulă”, dar și din alte țări.

FC Bihor Oradea, vizitată de un important conducător din Italia, Gianluca Nani

În vârstă de 60 de ani, Gianluca Nani s-a aflat recent în România, în Oradea, și a vizitat și echipa din Liga 3 care are șanse foarte mari să promoveze în Liga 2. Ultima dată, până în decembrie 2018, el a activat ca director sportiv la clubul englez Reading, iar anterior a mai lucrat, pe alte poziții, la Brescia, West Ham sau Watford.

De altfel, în întreaga carieră a colaborat cu fotbaliști de calibru, precum Roberto Baggio, Pep Guardiola, Andrea Pirlo, Luca Toni, Andrea Pirlo, Marek Hamsik sau Andrea Caracciolo.

Gianluca Nani a lăudat proiectul FC Bihor Oradea

FC Bihor Oradea este un club bine organizat, după cum a declarat peninsularul, fiind convins că promovarea în Liga 2, dacă va fi bifată, nu va fi o simplă întâmplare. Deși în România se discută tot mai mult de implicarea primăriilor în sport, de faptul că nu ar fi tocmai în regulă pentru dezvoltarea pe termen lung a situației în sine, Gianluca Nani vede cu ochi buni sprijinul autorităților locale.

La întâlnirea cu Gianluca Nani au participat președintele CSM Oradea, Șerban Sere, alături de George Tătar, membru în AGA FC Bihor, Zeno Bundea, fondatorul clubului Zenit Oradea, care are un parteneriat cu FC Bihor, dar și primarul Florin Birta.

I-am felicitat (n.r. – pe conducătorii clubului) pentru munca pe care o depun, pentru că am auzit lucruri bune despre ce se întâmplă la FC Bihor. Simt că este un proiect care poate duce fotbalul din Oradea sus, mai ales că în proiect este implicată și primăria.

Am întâlnit multe persoane implicate și acest lucru mă bucură. Le urez succes și le doresc să obțină rezultatele dorite. Sfatul meu pentru antrenori este să nu se oprească la primul obstacol, să lupe, să fie încrezători și pozitivi. Campionii caută soluții, nu scuze”, a spus italianul, conform Bihor Online.

FC Bihor Oradea, locul 1 în play-off-ul Seriei 10 din Liga 3

FC Bihor Oradea e pe locul 1 în Seria 10 din Liga 3, în play-off, cu 46 de puncte, la distanță mică, de trei puncte, față de locul 2, Gloria Bistrița Năsăud, și la șapte puncte de locul 3, CSM Satu Mare. În trei meciuri disputate în play-off, orădenii au două victorii și o înfrângere.

În plus, FC Bihor Oradea are avans de 15 puncte peste locul 3 în play-off, Lotus Băile Felix.

Foto: Bihor Online

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-toate-jocurile-din-etapa-a-3-a-din-play-off-si-play-out-cu-doua-exceptii-au-loc-acum-19266757

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cs-dinamo-sustine-schimbarea-legii-sportului-cea-care-poate-ajuta-steaua-presedintele-clubului-din-stefan-cel-mare-sportul-romanesc-trebuie-sa-se-modernizeze-19266722

https://liga2.prosport.ro/liga-3/povestea-singurului-medic-stomatolog-care-detine-licenta-pro-in-fotbalul-romanesc-imi-place-sa-muncesc-impac-bine-cele-doua-joburi-echipa-a-e-codasa-in-liga-3-exclusiv-19266497

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-amical-cu-unirea-bascov-19266444

https://liga2.prosport.ro/liga-3/gheorghe-mihali-demis-de-la-dunarea-calarasi-echipa-are-emotii-pentru-mentinerea-in-liga-3-19266282

 

Andrei PASCU 20 Apr. 2023, 18:47 Liga 3
Pe aceeași temă