Făgetul s-a reunit cu gândul la salvare

11 Jan. 2012, 00:14 Liga 3
Făgetul s-a reunit** cu gândul la salvare

Nou-promovata timișeană din C5 s-a reunit ieri și a efectuat marți primul antrenament din 2012. Flacăra Făget așteaptă până la 15 jucători în probe și mai pregătește câteva surprize în tentativa de a scăpa de emoțiile retrogradării.

Făgetul a încheiat turul pe un periculos loc 11 în acest sezon al Ligii a III-a. Elevii lui Marius Baciu se află la patru puncte distanță de salvare. Una pe care speră să o îndeplinească cu numele noi ce vor fi aduse în această iarnă. Cinci fotbaliști sunt deja testați de făgețeni.

„Sunt jucători din Arad, Craiova și doi de la Gaz Metan II, vom avea în total 15 jucători în teste. Pregătim și două surprize! Deocamdată singura plecare sigură e a lui Petruș, care a fost accidentat dar vor mai fi despărțiri”, anunță Marian Trăiculescu, președintele făgețenilor. Aceștia se acomodează cu efortul deocamdată la Timișoara, timp de două săptămâni, după care vor pleca într-un cantonament centralizat într-o locație ce va fi stabilită curând.

„Dorim să scăpăm de retrogradare. După cum a lucrat domnul Baciu cu echipa s-a văzut o creștere tactică. Cu trei-patru jucători buni ne vom putea salva fără probleme. Axul central e important, în rest ne bazăm pe tineri”, conchide Trăiculescu. Acesta nu exclude ca din retur să-și facă apariția pe teren și „secundul” Flavius Boroncoi, fostul mijlocaș al Mediașului.

sursa: Banat Sport

11 Jan. 2012, 00:14 Liga 3
Pe aceeași temă