„Omul-foarfecă” a semnat cu Flacăra Horezu. Cum arată lotul echipei din Liga 3

Senegalezul Gueye Mansour (33 ani)  a semnat joi un contract cu echipa de Liga a III-a Flacăra Horezu, fiind al doilea stranier al echipei, după nigerianul Samson Nwabueze. În sezonul trecut, „Omul-foarfecă” a evoluat la Ripensia Timișoara. Senegalezul devenit cunoscut în fotbalul românesc după perioada petrecută la Poli Timișoara (2004-2011) și a mai evoluat la  Ordobasy (Kazahstan), Hajer (Arabia Saudită), Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria) și Energeticianul. Soția atacantului, Ramona locuiește în Rm. Vâlcea, alături de băiatul Mouhamed, legitimat la juniorii de la SCM.

„Suntem bucuroși că s-a alăturat proiectului nostru, este un jucător cu experiență, de mare valoare, care va face tot posibilul să ne ajute și sa aibă evoluții cât mai bune pentru echipa noastră. Lotul nostru este definitvat, acum vrem să ne pregătim cât mai bine, avem mulți jucători noi, sperăm să se integreze cât mai repede, ne bazăm în continuare pe forța grupului, muncă și seriozitate” a anunțat antrenorul-jucător Adrian Popa. Mansour va debuta la Horezu sâmbătă, de la ora 10.30, când este programat amicalul cu Costesti.

Dintre jucătorii care au evoluat sezonul trecut la Flacăra, au părăsit echipa Florin Matache (Turris), Robert Popa (FC Argeș), Florin Cioablă (CSM Reșița), Alex Butoi (Energeticianul), Valentin Munteanu (Sporting Pitești), Ionuț Neamțu (CS Afumați) și Sebastian Bobină. Pe lângă Mansour, Flacăra i-a mai adus în această vară pe Sebastian Preda, Cătălin Nițu (ambii de la ȘF Gică Popescu), Alexandru Manea (CSU II Craiova), Andrei Nuță (Sporting Pitești), Dragoș Constantinescu și Gabriel Precup (CSM Slatina). Aurel Manciu (Petrolul Bustuchin) este și el la Horezu și ar putea semna în perioada viitoare.â

Lot Flacăra Horezu:

portari: Constantinescu, Manea, Vlădoi;
fundași: Samson, Nițu, C. Dinu, Cr. Munteanu, Olteanu, Covalschi, Bârziche;
mijlocași: Ad. Popa, Chelcea, Simeanu, Precup, Bălan, Nuță, Nistor, Georgescu;
atacanți: S. Preda, Mansour, Ed. Neacșu.

Articol scris de Adi Georgescu

 

Pe aceeași temă