Horezenii au câștigat Cupa Crăciunului după ce au învins selecționata vâlcenilor

Horezenii au câștigat Cupa Crăciunului** după ce au învins selecționata vâlcenilor

Primăria orașului Horezu a organizat sâmbătă ce-a dea treia ediție a Cupei Crăciunului, un turneu de minifotbal desfășurat pe terenul sintetic din localitate. La competiția amicală de minifotbal au participat patru echipe: selecționata horezenilor, jucătorii Flacărei veniți din alte părți, jucători vâlceni și o echipă din Capitală condusă de Daniel Iftodi.

În finala mare a Cupei Crăciunului, echipa horezenilor a învins selecționata vâlcenilor, la ultimii evoluând Samson (Clinceni), Dumitrașcu (Chindia) și Caliani (Afumați).

Echipa învingătoare a fost compusă din Adrian Popa, A. Popescu, I. Vladu, Georgescu, Stănică, R. Nistor, I. Nistor, Gheorgescu, M. Stănescu și Caliciu. De buna organizare a turneului s-a ocupat președintele clubului Flacăra Horezu, Ionel Nistor.

Seara, toți jucătorii Flacărei Horezu au petrecut la banchetul de final de an, desfășurat la Hotel Alex, unde patron este unul dintre sponsorii echipei, Alex Caliciu.

Flacăra este lider detașat în Superliga Vâlcea, având punctaj maxim după 16 etape și are toate premisele să spere că din sezonul viitor va juca în Liga a 3-a. În acest moment, județul Vâlcea nu are nicio echipă în primele trei campionate de fotbal ale țării.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă