Capăt de drum, dar cu fruntea sus. Flacăra Moreni a fost eliminată din Cupă, 1-3 cu CS Mioveni

Marius ANGHEL 10 Sep. 2015, 09:53 Cupa

Visul frumos al morenarilor s-a spulberat miercuri seară: Flacăra a fost învinsă de echipa din Liga a 2-a CS Mioveni, scor 1-3, și a părăsit Cupa României în turul al V-lea.

Chiar dacă echipa lui Gabi Paraschiv n-a mai repetat prestația excelentă din meciul cu SCM Pitești, de acum două săptămâni, meciul a fost echilibrat și plăcut ochiului, cu mult suspans în minutele de final, când morenarii au fost aproape de 2-2. Năstăsie (28) a deschis scorul pentru oaspeți, iar Popa (47) a făcut 2-0, într-un moment când un coechipier de-al său era întins pe gazon, solicitând îngrijiri medicale (!!).

După câteva ocazii la poarta lui Panaite – în ciuda scorului, cu o evoluție foarte bună ieri – Flacăra a revenit și a reaprins speranțele celor 2.500 de suporteri din tribune. Drăgan a înscris pentru 1-2 (84), iar finalul a fost de infarct pentru gazde, care s-au aruncat cu toate liniile spre buturile echipei lui Claudiu Niculescu.

Flacăra Moreni a avut șansa ei de a duce jocul în prelungiri, susținută de un public fantastic, probabil unic în Dâmbovița. S-a terminat însă 1-3, după reușita lui Nilă (90+3).

Singura echipă dâmbovițeană rămasă în Cupa României iese și ea din competiție, dar o face cu fruntea sus, după ce a câștigat faza județeană și a disputat cinci tururi în compania unor adversari din Ligile a III-a și a II-a. Pentru întregul parcurs din acest sezon și pentru seriozitatea cu care au abordat Cupa României, Paraschiv &co. merită toate felicitările!

Flacăra Moreni: Panaite – Acasandrei, Timofte, Pârvu, Tronaru – Drăgan, L. Plăcintă, M. Plăcintă, Negrea – Guță, Iliescu. Au mai jucat: Pălămariu și Huțușoru
Antrenor: Gabriel Paraschiv

CS Mioveni: Oct. Popescu – Tirică, Bg. Stoica, Deaconescu, Ct. Stan – A. Popa, Răuță, Galan, Onciu, Ayza – Năstăsie. Au mai jucat: Iancu, Mîrzeanu și Nilă
Antrenor: Claudiu Niculescu

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: Gelu PETRESCU

Marius ANGHEL 10 Sep. 2015, 09:53 Cupa
Pe aceeași temă