Dorinel Guzu a venit pe post de Moș Crăciun la FC Panciu

22 Dec. 2008, 15:32 Liga 3
Dorinel Guzu a venit pe post de Moș Crăciun la FC Panciu

Moș Crăciun a venit pentru a doua oară pentru jucătorii echipei de liga a treia FC Panciu. După ce zilele trecute au petrecut la banchetul de final de an și și-au încasat salariile, ieri a venit rîndul ca jucătorii echipei antrenate de Ionică Serea și Dănuț Bolocan să intre și în posesia primelor de joc.

Surpriza a venit din partea finanțatorului principal al echipei, Dorinel Guzu (manager al firmei Guzu Chim). Acesta s-a aflat ieri în mijlocul jucătorilor pe care îi sponsorizează și le-a acordat acestora un „bonus“ în valoare de 100 de euro fiecărui jucător, pentru evoluția bună din turul campionatului.

 

„Vă felicit pentru evoluția din acest campionat și vrea să vă asigur că voi fi alături de echipa de fotbal FC Panciu și în retur. Cu ajutorul lui Dumnezeu, poate în doi-trei ani vom reuși să ajungem în eșalonul al doilea al fotbalului românesc.

Totul în viață se bazează pe muncă și sacrificiu. Unde este muncă, acolo sînt și rezultate. În viață, dacă nu ești perseverent, nu vei avea succese. Mă bucur că lotul este alcătuit din jucători tineri, de perspectivă și vreau să cred că putem realiza împreună și alte rezultate bune care să mulțumească spectatorii care vin la meciurile echipei FC Panciu“, le-a transmis Dorinel Guzu, sponsorul echipei păncene. Acesta a precizat că are în plan construirea unui teren de antrenament pentru echipa FC Panciu în viitorul apropiat.

 

Cadouri pentru copiii și bătrînii nevoiași

 

Jucătorii și conducerea tehnică, formată din antrenorii Ionică Serea și Dănuț Bolocan, președintele executiv, Florin Stoica, vicepreședintele Mihai Popescu și directorul sportiv Marian Dorobanțu au împărțit ieri 120 de cadouri copiilor și bătrînilor din spitalele din Panciu.

Cei nevoiași au primit pungile cu produse alimentare cu lacrimi în ochi și le-ea mulțumit fotbaliștilor pentru gest. Valoarea totală a cadourilor s-a ridicat la suma de 45 de milioane de lei vechi.

 

„FC Panciu este un club care se respectă. Alături de factorii locali de decizie (Primarie și Consiliul Local), încercăm să asigurăm jucătorilor toate condițiile pentru performanță, în acest moment toate salariile și primele de joc fiind achitate la zi.

Vreau să mulțumesc pentru sprijinul substanțial domnului Dorinel Guzu (de la firma Guzu Chim), lui Ciprian Nica și primarului Ion Petre“, a spus Florin Stoica, președintele executiv al grupării vrâncene.

22 Dec. 2008, 15:32 Liga 3
Pe aceeași temă