Oțelul a transferat un fundaș și un portar. Gălățenii au în probe și doi frați belgieni

Oțelul a transferat un fundaș și un portar.** Gălățenii au în probe și doi frați belgieni

Oțelul Galați va susține, miercuri, 19 august, al patrulea joc de verificare din această perioadă precompetițională, urmând să întâlnească formația FC Panciu, nou-promovată în Liga a 3-a, pe terenul acesteia. În precedentele trei jocuri amicale, echipa gălățeană din liga secundă a încheiat la egalitate, în deplasare, cu CF Brăila și Gloria Buzău, viitoare adversare în prima seria a Ligii a 2-a, scor 1-1 în ambele cazuri, apoi a învins cu 1-0 pe Metalosport Galați (Liga 3) la Liești.

În acest ultimul joc, antrenorul Daniel Florea a testat în repriza a doua și un fundaș venit tot pe filiera Dinamo, ca și în cazul lui Ioniță, Ștefan și Stănescu. Viorel Lică (20 ani), căci despre el este vorba, a jucat ultima dată la ACS Berceni, iar în scurta lui carieră a mai evoluat pentru Dinamo II. Acesta a lăsat o bună impresie, astfel că a semnat cu echipa gălățeană pentru un sezon.

De asemenea, a ajuns în Galați portarul Dorinel Nicușor Grecu (23 de ani), de la CSMS Iași, care a și semnat pentru a veni sub formă de împrumut la Oțelul.

În amicalul de la Panciu, tehnicianul Daniel Florea va avea posibilitatea să testeze potențialul altor doi jucători veniți în probe, doi frați belgieni de 19, respectiv, 21 de ani. Unul dintre ei joacă pe postul de fundaș central, iar celălalt este fundaș stânga, cei de la Oțelul dorind să mai aducă și un atacant.

„Acum ne mai trebuie un atacant, sper să rezolvăm și asta în această săptămână, pentru a putea spune că am definitivat lotul”, a declarat Cristian Munteanu, managerul sportiv al Oțelului.

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚

Pe aceeași temă