Chipirliu, remarcatul testului susținut de Oțelul la Panciu

Chipirliu,** remarcatul testului susținut de Oțelul la Panciu
  • Oțelul a câștigat jocul de verificare cu FC Panciu, marcând de trei ori în ultima jumătate de oră a meciului


FC Oțelul a învins, scor 3-1 (0-0), pe FC Panciu, într-o partidă amicală disputată, miercuri, în deplasare. Echipa din județul Vrancea, nou-promovată în Liga a 3-a, a deschis scorul în minutul 64, gălățenii replicând apoi prin golurile marcate de Stoian (69) – reluare în poarta goală după o respingere la un șut al lui Chipirliu, Adăscăliței (71) – reluare în plasă a unei centrări la colțul lung, din lovitură liberă, a lui Viorel Ștefan – și Chipirliu (84), cu o execuție spectaculoasă de la marginea careului.

Cei doi belgieni care veniseră în probe nu au mai fost testați în acest meci, antrenorul Daniel Florea având deja luată decizia de a nu-i opri în lot, după ce le-a văzut potențialul la antrenamente.

Cristian Munteanu, managerul sportiv al FC Oțelul, s-a declarat mulțumit de jocul în ansamblu al echipei și în mod special de atacantul Bogdan Chipirliu. „A fost un antrenament foarte bun, cu o evoluție foarte bună în special în repriza a doua. N-am jucat rău nici în prima parte, când ne-am creat patru mari ocazii de gol. Mi-a plăcut în mod special Chipirliu, a făcut faza golului doi și l-a înscris pe al treilea cu un șut superb, pe lângă multe alte acțiuni”, a declarat Munteanu.

Oțelul a evoluat în formula: Preda (Grecu 46) – Murgoci (Ciurea 85), Cojoc (V. Lică 60), M. Ioniță, Miron (Marus 46) – I. Codreanu (Dajbog 65), V. Ștefan (Ed. Dumitru 85) – Stoian (Al. Avram 75), R. Stănescu (Sefer 46), Diarra (Chipirliu 60) – I. Constantinescu (Adăscăliței 46).

Acesta a fost al patrulea meci amical susținut de Oțelul în acest presezon. În precedentele, a terminat la egalitate cu CF Brăila și Gloria Buzău (ambele cu scorul 1-1, în deplasare) și a învins cu 1-0 pe Metalosport.

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚

Pe aceeași temă