FC Panciu merge în cantonament cu noua achiziție, un egiptean. Bolocan are un lot format din 17 jucători, dintre care 8 sunt juniori

Marius ANGHEL 03 Feb. 2016, 09:39 Stiri
FC Panciu merge în cantonament cu noua achiziție, un egiptean.** Bolocan are un lot format din 17 jucători, dintre care 8 sunt juniori

Singura echipă de fotbal din Vrancea care activează în primele trei ligi ale țării, FC Panciu, va pleca astăzi, miercuri, într-un stagiu de pregătire pe care îl va efectua la Pensiunea Eulor de la Agapia, acolo unde există condiții excelente pentru cantonament.

„Vor fi antrenamente și vom evita să disputăm meciuri de verificare pentru a nu apare accidentări în rândul jucătorilor”, a declarat antrenorul principal al grupării „dintre vii”, Dănuț Bolocan.

Cantonamentul montan se va încheia peste o săptămână, miercuri, 10 februarie.

La stagiu va participa și noua achiziție a păncenilor, egipteanul Hanny Ragab Zaki Afifi, golgheterul echipei Vitilis Șuletea din Liga a IV-a Vaslui, în prima parte a campionatului acesta marcând 14 goluri. A evoluat la cluburile: Kafr Elshikh Club; Olympi Club; Telecom Eypt Club (toate liga a doua în Egipt); Telecom Egypt Club; Baldyet Elmahla Club; Olympi Club; El Rajaa Club (toate liga I).

Lotul echipei din Panciu este format din 17 jucători, dintre care opt sunt juniori: Irimia și Crăciun (portari), Ciornei, Alupei, Blănaru, Bucur, Mitală, Duca, Voinea, Negoescu, Stoian, Sava, Hany Ragab Zaki Afifi, Pasăre, Parlac, Dima și Ababei (jucători de câmp).

Returul Ligii a 3-a la fotbal se va relua sâmbătă, 5 martie, când FC Panciu va evolua pe terenul echipei Sporting Liești (Galați).

Articol scris de George DUMITRU

Marius ANGHEL 03 Feb. 2016, 09:39 Stiri
Pe aceeași temă