CSM Slatina, principala favorită la promovare din Seria 6 a Ligii a 3-a. Ovidiu Burcă anunță însă o luptă acerbă în play-off: ”Sunt echipe foarte puternice”

Andrei PASCU 27 Mar. 2022, 21:19 Liga 3
CSM Slatina, principala favorită la promovare din Seria 6 a Ligii a 3-a. Ovidiu Burcă anunță însă o luptă acerbă în play-off: ”Sunt echipe foarte puternice”

CSM Slatina este principala favorită la promovare în Liga 2 din Seria 6 a Ligii a 3-a, terminând sezonul regular cu 41 de puncte, cu două peste locul 2, Viitorul Dăești. Antrenorul principal Ovidiu Burcă a declarat că meciurile din grupa pentru promovare vor fi foarte grele.

Ovidiu Burcă: ”Va fi un mini-campionat foarte tare, sunt echipe foarte puternice”

Burcă a lăudat, înainte de prima etapă a play-off-ului, și echipele de pe locurile 3 și 4, CSM Alexandria și Vedița Colonești, fiind convins că slătinenii trebuie să tragă pentru a merge la barajul de accedere în Liga 2. De altfel, un argument al ”principalului” este rezultatul din ultima rundă a sezonului regular din Liga 3, 0-0 cu echipa secundă a Universității Craiova, locul 8 din 10 echipe.

Va fi un mini-campionat foarte tare, sunt echipe foarte puternice. Vedița Colonești are jucători cu prezenţe în Liga 1, Liga a 2-a, s-a întărit foarte bine, sunt fotbaliști de valoare. Alexandria la fel, a schimbat antrenorul, a și adus jucători buni. Vor meciuri foarte disputate, cu echipe puternice”, a spus Ovidiu Burcă, antrenorul formației din Olt, despre jocurile din play-off.

CSM Slatina, cu două puncte peste locul 2

În 18 etape din Liga 3, după sezonul regular, CSM Slatina a înregistrat 12 victorii, cinci egaluri și o înfrângere. Singurul eșec a venit în partida din etapa a 9-a, cu Universitatea Craiova 2, din turul campionatului regular, de acasă, scor 0-2. În total, a adunat 41 de puncte, cu două mai mult decât locul 2, Viitorul Dăești.

În chiar prima rundă din 2022, CSM Slatina a învins Viitorul Dăești cu 2-0, iar apoi a remizat cu Vedița Colonești, 1-1, și cu Universitatea Craiova 2, 0-0. În prima etapă din play-off, CSM Slatina va juca acasă, cu Vedița Colonești.

Apoi, în turul grupei pentru promovare le va întâlni, în următoarea ordine, pe Viitorul Dăești (acasă) și CSM Alexandria (deplasare).

Foto: CSM Slatina

https://liga2.prosport.ro/liga-3/echipele-calificate-in-play-off-ul-ligii-3-si-cele-care-merg-in-play-out-cu-exceptia-a-trei-necunoscute-csm-ceahlaul-gloria-bistrita-nasaud-si-scm-zalau-sunt-marile-perdante-ale-acestui-sezon-regul-19224790

https://liga2.prosport.ro/liga-3/foresta-suceava-analiza-interna-in-plina-lupta-pentru-promovarea-in-liga-2-clubul-anunta-demersuri-dupa-calificarea-in-play-off-iar-fanii-sunt-chemati-la-discutii-19224873

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dan-alexa-gata-s-o-readuca-pe-csm-resita-in-liga-2-antrenorul-isi-face-deja-planurile-pentru-baraj-incepe-play-off-ul-trebuie-sa-crestem-in-joc-19224863

https://liga2.prosport.ro/liga-3/minaur-baia-mare-e-liderul-din-seria-a-10-a-a-ligii-3-insa-are-avans-mic-fata-de-ca-oradea-echipa-care-vrea-si-ea-in-liga-2-programul-play-off-ului-si-play-out-ului-19224847

 

 

 

Andrei PASCU 27 Mar. 2022, 21:19 Liga 3
Pe aceeași temă