CS Blejoi și-a numit un nou antrenor după despărțirea de Marius Vișan. Noul ”principal” este chiar cel demis în primăvară

Marius ANGHEL 04 Oct. 2022, 13:04 Liga 3
CS Blejoi și-a numit un nou antrenor după despărțirea de Marius Vișan. Noul ”principal” este chiar cel demis în primăvară

CS Blejoi și-a numit un nou antrenor principal după ce săptămâna trecută a anunțat, surprinzător, având în vedere parcursul echipei în acest sezon, rezilierea contractului cu Marius Vișan.

Noul șef al băncii tehnice echipei prahovene aflată pe locul 2 în Seria a 5-a a Ligii 3 este chiar antrenorul pe care l-a înlocuit în primăvară Vișan.

Răzvan Vlad, demis în aprilie 2022 după mai bine de opt ani petrecuți la clubul de lângă Ploiești, revine pe banca trupei din Blejoi după șase luni de zile.

Răzvan Vlad se întoarce pe banca echipei CS Blejoi

Răzvan Vlad a fost anunțat oficial ca noul antrenor al echipei CS Blejoi luni, 3 octombrie, aproape de miezul nopții, la ora 23:41.

”După o pauză de şase luni, antrenorul care a obƫinut cele mai bune rezultate la Blejoi, din nou pe banca tehnică a echipei.
Bine ai revenit, Răzvan Vlad!”, a transmis CS Blejoi pe pagina sa de Facebook.

Dacă în primele cinci etape echipa a fost condusă de Marius Vișan și se înregistraseră patru victorii și un egal, în runda din weekendul trecut interimatul a fost asigurat de team managerul Irinel Dumitru. El a dat indicații de pe margine la derby-ul de clasament cu CSO Plopeni, partida desfășurată contra liderului seriei pe stadionul ”Gheorghe Şilaev” încheindu-se la egalitate, scor 0-0.

CS Blejoi, pe locul 2 în Seria a 5-a și una dintre cele opt echipe neînvinse în acest sezon de Liga 3

După șase etape desfășurate din acest sezon de Liga 3, CS Blejoi ocupă locul 2 în Seria a 5-a, cu 14 puncte acumulate, fiind la două puncte în spatele liderului CSO Plopeni. Cele două echipe sunt printre cele opt rămase neînvinse în acest sezon în tot campionatul.

În Cupa României, echipa din Blejoi a trecut de CSO Plopeni (1-0 în deplasare), în Turul 1, și de Metalul Buzău (0-0 după 90 și 120 de minute și 5-4 la lovituri de departajare, acasă), în Turul 2, fiind eliminată de divizionara secundă Gloria Buzău (0-4 acasă), în Turul 3.

Răzvan Vlad va debuta pe banca prahovenilor sâmbătă, de la ora 15:00, pe teren propriu, cu Kids Tâmpa Brașov (locul 3, 10 puncte), în cadrul etapei a 7-a a campionatului.

Foto: CS Blejoi

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-6-16-meciuri-se-disputa-acum-joc-derby-la-reghin-dar-si-unul-interesant-la-alba-iulia-19247507

https://liga2.prosport.ro/liga-3/inca-o-echipa-fruntasa-din-liga-3-surprinde-si-isi-schimba-antrenorul-cs-blejoi-s-a-despartit-de-marius-visan-19247525

Marius ANGHEL 04 Oct. 2022, 13:04 Liga 3
Pe aceeași temă