Tricolorul Breaza reia Liga 3 cu un nou antrenor! Marius Vișan rămâne doar director sportiv

Andrei PASCU 05 Jan. 2024, 18:41 Liga 3
Tricolorul Breaza reia Liga 3 cu un nou antrenor! Marius Vișan rămâne doar director sportiv

Promovată vara trecută în Liga 3, Tricolorul Breaza se pregătește să numească un nou antrenor! Succesul din Liga 4 a fost realizat de Marius Vișan, dar nu era doar antrenor la Tricolorul Breaza, ci și director sportiv. S-a dorit numirea unui nou ”principal” și în vară, doar că nu s-a ajuns la un acord cu vreunul din candidați.

Astfel, pentru că Tricolorul Breaza este în pragul retrogradării, Marius Vișan a anunțat că vrea să rămână doar cu funcția de director sportiv și va fi numit un nou antrenor principal.

Tricolorul Breaza va avea un nou antrenor

Penultima în Seria 4 din Liga 3, pe locul 9 din 10 echipe, Tricolorul Breaza vrea să se salveze de la retrogradare și a anunțat că deja discută cu câțiva posibili antrenori. Echipa este cu numai două puncte peste ultima clasată, CS Păulești, dar până acum, după finalul anului trecut, nu a reușit să găsească un înlocuitor pentru Marius Vișan.

Luni, 8 ianuarie, se va reuni Tricolorul Breaza, iar probabil că primele ședințe de pregătire vor fi abordate cu vechiul staff tehnic. Comunicatul emis de formația din Liga 3 în ceea ce privește planurile pentru această iarnă și perioada de pregătire:

Pregatiri pentru retur

Dupa vacanta de iarna, jucatorii formatiei noastre se pregatesc pentru reunirea lotului, care va avea loc luni, de la ora 18:00, la stadionul Eugen Soriceanu din localitate.

Cu obiectivul declarat al mentinerii in Liga a III-a, vor raspunde prezent acestui prim antrenament toti componentii lotului care a finalizat sezonul de toamna al celui de-al treilea esalon. Conducerea Tricolorului se afla, in momentul de fata, in discutii cu mai multi tehnicieni, urmand ca, in cel mai scurt timp, sa se ia o decizie legata de noul antrenor al trupei brezene pentru acest retur.

In perioada 3-10 februarie, jucatorii formatiei noastre vor efectua si un stagiu de pregatire centralizata, a carui locatie urmeaza a fi stabilita.

De asemenea, gruparea noastra se afla, in acesta pauza de iarna, in discutii cu mai multi jucatori, prima sosire oficiala fiind a fundasului junior Eric Ionita (MX Pro Academy Ploiesti), urmand ca, in cel mai scurt timp, inca doi fotbalisti, care sunt in cursul rezolvarii problemelor contractuale cu cluburile de care apartin, sa se alature lotului brezean.

A fost stabilit si programul amicalelor pentru formatia noastra, acesta cuprinzand urmatoarele jocuri, bineinteles cu posibilitatea unor modificari sau adaugiri:

20.01 – vs. CSO Baicoi
27.01 – vs. CS Campina
03.02 – vs. Metalul Buzau
10.02 – vs. FCSB U19
17.02 – vs. CSO Boldesti
24.02 – vs. AFC Brebu
”.

Tricolorul Breaza, penultima în Seria 4 din Liga 3

Tricolorul Breaza a adunat cele 11 puncte în Seria 4 din Liga 3 în urma a trei victorii, două egaluri și 10 eșecuri. Ultima clasată, CS Păulești, a acumulat 9 puncte, iar clubul care se situează pe poziția a 8-a, Aro Muscelul Câmpulung Muscel, are 14 puncte.

În prima etapă din 2024, a 16-a a sezonului regular, care va avea loc în martie, Tricolorul Breaza va întâlni, pe teren propriu, CSO Plopeni, ocupanta locului 7, cu 18 puncte.

Foto: Tricolorul Breaza

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sanatatea-cluj-cauta-fotbaliti-pe-facebook-19296811

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-piftor-in-pregatiri-cu-fc-botosani-19296806

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fotbalistul-angolez-mort-in-ultima-zi-din-2023-urma-sa-joace-in-romania-19296786

https://liga2.prosport.ro/liga-3/costel-pantilimon-vrea-un-nou-director-sportiv-la-poli-19296783

https://liga2.prosport.ro/liga-3/olimpic-zarnesti-e-revelatia-sezonului-in-fotbalului-brasovean-19296694

Andrei PASCU 05 Jan. 2024, 18:41 Liga 3
Pe aceeași temă