OFICIAL | FRF a anunțat componența celor zece serii ale Ligii 3, sezonul 2024-2025. Trei echipe care nu au reușit promovarea au fost băgate în campionat

Marius ANGHEL 14 Aug. 2024, 19:18 Liga 3
OFICIAL | FRF a anunțat componența celor zece serii ale Ligii 3, sezonul 2024-2025. Trei echipe care nu au reușit promovarea au fost băgate în campionat

Cu două săptămâni și jumătate înainte de ziua oficială (31 august 2024) a începutului noului sezon de Liga 3, ediția 2024-2025, Federația Română de Fotbal a anunțat componența cele zece serii din acest campionat cu 100 de echipe.

Comitetul de Urgență al FRF, compus din Răzvan Burleanu, preşedinte FRF, Gino Iorgulescu, prim-vicepreşedinte FRF, și Octavian Goga, vicepreşedinte FRF, a aprobat, la 14 august, componenţa ”celor 10 serii ale Ligii 3 împreună cu numerotarea acestora, urmare a împărţirii geografice a echipelor”, după cum se specifică în referatul semnat de Felix Grigore, directorul Departamentului competiții al FRF.

CSL Ștefăneștii de Jos, ACSM Codlea și Minerul Lupeni au fost primite în Liga 3, deși n-au reușit sportiv să promoveze

În aceeași ședință au fost primite în campionat și echipele CSL Ștefăneștii de Jos, ACSM Codlea și Minerul Lupeni, campioane județene în această vară care nu au reușit să câștige barajul de promovare disputat.

Acestea au fost primite în campionat pentru a ocupa locurile rămase vacante, după ce, anterior, în data de 5 august, FRF comunica faptul că a invitat în campionat echipele Tricolorul Breaza, Olimpia MCMXXI Satu Mare, Petrolul Potcoava, SR Braşov, Progresul Fundulea, Viitorul Cluj, Ciucaş Tărlungeni, Voinţa Limpeziş, CS Păuleşti, dintre cele 21 de retrogradate, Petrolul 2 și ACS Sport Team, echipe noi înscrise, prima ca ”satelit” a clubului din prima ligă Petrolul Ploiești, iar a doua ca echipă de seniori a clubului care a avut până acum formație în Liga de Tineret.

FRF a oficializat și retragerea echipei Șoimii Lipova, despre care Liga2.ro a scris.

  • Despe componența noilor serii ale Ligii 3, despre determinarea lor pe baza așa-zisului criteriu geografic vom scrie într-un articol viitor.

Componența seriilor Ligii 3 pentru sezonul 2024-2025 este următoarea:

 

Marius ANGHEL 14 Aug. 2024, 19:18 Liga 3
Pe aceeași temă