CA Oradea l-a vândut pe Luca Popa la Venezia FC! Fundașul central are numai 15 ani, dar i-a impresionat pe italieni cu înălțimea sa

Răzvan STÎNGĂ 28 Jul. 2021, 16:07 Liga 3
CA Oradea l-a vândut pe Luca Popa la Venezia FC! Fundașul central are numai 15 ani, dar i-a impresionat pe italieni cu înălțimea sa

CA Oradea, echipă din Liga 3, a vândut un jucător în Italia, la Venezia FC. Luca Popa (15 ani) a semnat un contract pe trei ani cu clubul din Serie A, dar mai mult ca sigur va juca pentru echipele ”under” ale formației italiene.

Luca Popa, de la CA Oradea la Venezia FC! 

Luca Popa a debutat la numai 14 ani pentru echipa mare a CA Oradea. A prins trei partide, iar scouterii Veneziei FC au remarcat calitățile fundașului central și astfel s-a ajuns la acest transfer. Ce-i drept, are și o înălțime peste media colegilor săi de generație, 1.90 m.

CA Oradea nu se află la primul transfer către un club italian. L-a mai cedat și pe Patrick Gânțe în trecut, dar la AS Roma.

”Sunt fericit să vă anunț că noua mea echipă se numește Venezia Football Club. Trec la un nivel superior și sunt pregătit să demonstrez că locul meu este cât mai sus. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și au crezut în mine!”, a anunțat jucătorul după ce a semnat cu Venezia.

”Mulțumim Luca Popa!

De astăzi, Luca este noul jucător al formației de Serie A, Venezia FC, pentru următorii 3 ani ‼

Luca a fost promovat la seniori de Club Atletic Oradea, debutând pentru echipa mare la vârsta de doar 14 ani. Acesta a evoluat în 3 partide pentru alb-verzi la nivelul Ligii a 3-a

Este al doilea jucător care a debutat la seniori pentru Club Atletic Oradea, ajungând apoi la un club de Serie A, după Patrick Gânțe transferat la AS Roma și asta în doar 4 ani de la reînființarea acestui club legendar

Multă baftă Luca, să ai parte doar de reușite în viață, suntem mândri de tine!”, a anunțat CA Oradea, cu privire la transferul lui Luca Popa.

CA Oradea a început pregătirea noului sezon al Ligii a 3-a în primele zile din iulie 

Referitor la CA Oradea, s-a reunit la începutul acestei luni și a făcut câteva mutări la nivelul lotului. A adus, dar a și renunțat la câțiva fotbaliști. În ceea ce privește noutățile din lot, acestea sunt: Andrei Gheorghiță (mijlocaș, ex Academica Clinceni 2), Florin Chitaș (mijlocaș, ex CSM Satu Mare), Adrian Barabaș (portar, ex Dacia Gepiu), Ștefan Meșter (mijlocaș, ex Luceafărul Oradea), Daniel Cîrjan (mijlocaș, ex Concordia Chiajna) și Flaviu Porumb (atacant, ex Rapid Jibou).

Formația din Oradea a disputat și câteva meciuri amicale, cu Ripensia (scor 0-4), Gloria Lunca Teuz Cermei (scors 4-0), Politehnica Timișoara (scor 0-4) și CSM Deva (scor 1-1).

Foto: CAO – Club Atletic Oradea

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 28 Jul. 2021, 16:07 Liga 3
Pe aceeași temă