SSU Poli s-a impus în amicalul cu CAO la același scor ca și Ripensia. Srgian Luchin nu doar că nu semnează, dar spune că pune ghetele-n cui!

Anda DELIU 21 Jul. 2021, 18:13 Liga 2

SSU Poli a jucat, miercuri, un nou meci de verificare, cu CA Oradea. Alb-violeții s-au impus cu 4-0, același scor pe care și Ripensia îl înregistra împotriva trupei bihorene, tot la Timișoara. În probe a venit un nou străin, iar Srgian Luchin, ultima dată la ”U” Cluj, nu a mai jucat în alb-violet și a precizat reporterului Liga2.ro că nu se mai simt motivat să joace fotbal și se va lăsa.

Meciul s-a jucat pe ”Dan Păltinișanu” pe o vreme mai răcoroasă, dar tot au fost pauze de hidratare. Primul gol a venit în minutul 9, opera a nou-veniților Adrian Zaluschi și Cosmin Bîrnoi, cu primul în calitate de pasator, după un contraatac. În minutul 39, rolurile s-au inveersat, și Adrian Zaluschi a marcat pentru 2-0.

Ulterior, în repriza a doua, Roberto Hațegan, tânărul sosit în teste la Poli, a marcat două goluri foarte frumoase. Primul la vinclu, în minutul 60, iar apoi, în minutul 70, cu o ”ghiulea” direct din lovitură liberă.

SSU Poli (prima repriză): Păduraru – Sofran, Mera, Scutaru, Pamfile – Ignea – D. Radu, Zaluschi, R. Rus, Bîrnoi – Axente
A doua repriză: Devenish-Meares – Jurj, Moțiu, Jose Estevez, Oanea – Gologan – S. Costea, Hațegan, Ehling, Manea – Serediuc
Antrenor: Dorin Toma

CAO: Verdeș – Gunie, Mintaș, Letan, Ioviță – Roșu, Ardelean, Cherman, Chitaș – Cîrjan, Gheorghiță
Au mai intrat: Barabas – Porumb, Al. Popa, D. Stan, Kovacs, Akman, Urbanowski, Marina, Meșter, Lezeu
Antrenor: Florin Farcaș

Srgian Luchin se lasă de fotbal

Poliștii sperau să-l convingă pe Srgian Luchin, fost jucător al naționalei, să semneze cu ei. Fundașul central s-a antrenat cu echipa, a și jucat în amicale, dar a simțit că nu mai vrea să joace.

Luchin a fost în tribună și a mărturisit corespodentului Liga2.ro că nu se mai simte motivat, la 35 de ani, să joace. Așadar, nu va rămâne la Poli!

Portughez în probe la SSU Poli

Antrenorul Dorin Toma a sus că nu este așa preocupat de rezultatele din amicale.

”Victoria puțin mă interesează. Mă interesează aspectele jocului. Mă interesează jocul nostru, pentru că încă suntem în perioada jocurilor amicale. Important e la prima etapă, când trebuie să arătăm foarte bine, pentru că avem un început de campionat destul d egreu, cu una dintre candidatele la promovare. Una peste alta, a fost un antrenament bun. Ne revenim după cantonament, am avut și jocul din Serbia. Încercăm să reglăm ce nu ne-a ieșit”, a spus antrenorul lui Poli.

În probe este și Jose Estevez, fotbalist de 20 de ani care e portughez și a jucat și la Boavista. El e în teste, iar Toma spune că și Roberto Hațegan și portarul Robert Popeț, care e accidentat, vor semna. ”Jose a ajuns foarte astăzi pentru că încă suntem în căutări de jucători. Mai avem nevoie de doi-trei jucători. Până în septembrie avem timp să-i găsim. Contractele cu ceilalți doi sunt pregătitte, rămân”, a mai spus Toma.

CAO trece la adversarii de Liga 3

După aceste amicale, CAO va avea teste cu adversari de Liga 3.

”Acelaşi scor ca şi cu Ripensia, e normal, acelaşi nivel, echipă de Liga a II-a, foarte bună, cu un antrenor bun, o echipă organizată. Suntem mulţumiţi de tot ceea ce am făcut noi, am arătat destul de bine. Cred că puţin mai bine decât la jocul cu Ripensia din punct de vedere al exprimării. Una peste alta, un joc reuşit şi un adversar pe măsura nivelului Ligii 2. Îi felicit şi le urez multă baftă”, a declarat antrenorul Florin Fărcaș.

SSU Poli a câștigat până acum cu 4-1 amicalul cu Pobeda Dudești Vechi, cu 2-0 cu CSM Reșița, dar a pierdut cu 2-0 cu OFK Kikinda, o nouă-promovată în Liga 3 din Serbia. Sâmbătă va fi ultimul amical, cu Ripensia.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ssu-poli-l-a-luat-pe-samuel-costea-de-care-a-fost-interesata-si-ripensia-cam-de-la-7-ani-eram-de-dimineata-pana-seara-pe-teren-19192553

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorin-toma-recunoaste-ca-la-ssu-poli-va-fi-un-sezon-de-tranzitie-ce-spune-antrenorul-despre-debutul-in-noul-campionat-de-liga-2-cu-doua-deplasari-19192466

Anda DELIU 21 Jul. 2021, 18:13 Liga 2
Pe aceeași temă