„FCU Craiova” a început remanierea lotului după ratarea promovării. Cei patru jucători la care s-a renunțat și vestea bună primită de la unul dintre „greii” din lot

U Craiova 1948 SA a ratat promovarea în Liga 2 în dauna echipei Turris Oltul Turnu Măgurele, față de care a terminat campionatul la 12 puncte în spate, iar neîndeplinirea obiectivului a determinat conducerea clubului să ia primele măsuri. S-a bătut palma cu noul antrenor, s-a renunțat la primii jucători, iar componenților lotului doriți în continuare li se propune prelungirea.

Eugen Trică (42 de ani), actualul antrenor al echipei din Liga 2 Sportul Snagov, va fi cel care va conduce gruparea lui Adrian Mititelu în noul sezon. Cele două părți au ajuns la un acord și au bătut palma.

În privința jucătorilor, primii care au fost anunțați că nu mai sunt doriți în continuare au fost Villegas Perez, Sabin Lupu, Maudo Keita și Adrian Șter, scrie ediție.ro. Despărțirea de primii doi s-a făcut prin rezilierea de contracte de comnun acord, iar la ultimii doi nu se va mai pune în aplicare opțiunea pentru prelungire.

Înainte de finalul campionatului, după ce matematic s-a ratat obiectivul, Fisayo Adarabioyo, Takahashi Kazuki și Alexandru Avram au plecat de la echipă.

Dănănae continuă, Ciucă s-a retras

În schimb, unul dintre jucătorii pe care „FCU” se va baza și în noul sezon este experimentatul Ovidiu Dănănae (33 de ani). Acesta s-a înțeles cu Mititelu în privința prelungirii contractului.

„Mi-am prelungit contractul pe un an cu FC Universitatea Craiova. Îi mulțumesc lui Adrian Mititelu pentru încrederea acordată și vreau să scriem istorie. FCU este casa mea și face parte din mine. La acest club am crescut de la 10 ani și m-am maturizat ca fotbalist lângă Adrian Mititelu. Sunt alături de acest club în drumul foarte greu spre Liga 1. Peluza Sud 97 trebuie să fie alături de noi și împreună vom reuși”, a spus Dănănae pentru ediție.ro.

Dacă Dănănae va continua alături de echipă, în schimb, nu același lucru îl va face și Mădălin Ciucă, cel care a decis să își încheie cariera de jucător.

Pe aceeași temă