Bucovina Rădăuți are un nou manager sportiv. Numirea, chiar înainte de primul meci oficial din noul sezon

Andrei PASCU 02 Aug. 2023, 16:21 Liga 3
Bucovina Rădăuți are un nou manager sportiv. Numirea, chiar înainte de primul meci oficial din noul sezon

Bucovina Rădăuți, locul 4 în sezonul trecut al play-off-ului Seriei 1 din Liga 3, a numit un nou manager sportiv. Clubul a anunțat, din prima zi a lunii august, luni, aducerea în echipă a lui Răzvan Zetu, care în trecut a fost sub contract cu o altă formație din Liga 3, Dante Botoșani.

Bucovina Rădăuți debutează în sezonul 2023/2024 în Cupa României, în turul 1, contra Viitorul Darabani, în deplasare.

Bucovina Rădăuți are un nou manager sportiv

Până să înceapă un nou an fotbalistic, chiar pe ultima sută de metri, Bucovina Rădăuți a făcut publică această cooptare, aducerea lui Răzvan Zetu. Probabil, clubul din Seria 1 a Ligii 3 își dorește, la fel ca stagiunea trecută, calificarea în play-off-ul competiției sau poate mai mult de atât.

Zetu Răzvan va completa staff-ul administrativ și va fi noul manager sportiv al CSM Bucovina Rădăuți!

În vârstă de 34 ani, fostul conducător al celor de la CS Dante Botoșani, a declarat:

«Sper să fie de bun augur această oportunitate! Nu-mi doresc altceva decât să îmi indeplinesc sarcinile, să ajut echipa și să ne îndeplinim obiectivele. Am venit aici pentru tot ce înseamnă acest club! Sunt convins că împreună cu toți colegii mei din staff, cu jucătorii și suporterii minunați, vom avea un sezon foarte bun! Hai Bucovina!!!»

Bun venit și mult succes, Zetu Razvan!”, a anunțat clubul din Liga 3 pa pagina de Facebook.

Bucovina Rădăuți a numit și un nou antrenor în această vară

Tot din această vară, Bucovina Rădăuţi are și un nou antrenor. Noul ”principal” este Ovidiu Murariu (foto, în roșu). Sezonul trecut, Bucovina Rădăuţi s-a folosit de o ”inginerie” pentru conturarea băncii tehnice, iar în urma dezvăluirilor făcute de ProSport, FRF a intervenit și a sancționat clubul din Liga 3.

De această dată, din această vară, divizionara a treia a făcut public cum va fi organizat stafful tehnic, iar ”principal” a fost ales Ovidiu Murariu. Alături de el, au fost prezentați și Iulian Ionesi, team manager, Cristi Butnariu, antrenor cu portarii, și Matei Balean, kinetoterapeut.

Ionesi (foto, al doilea din stânga), din postura de jucător-antrenor, a condus echipa din Rădăuți mai multe sezoane în trecut. Ultima dată a activat la Șomuz Fălticeni, tot în Liga 3, iar acum revine la Bucovina și nu este exclus ca chiar el să fie antrenorul principal de facto, iar Murariu să fie cel cu licența necesară.

Bucovina Rădăuţi, locul 4 în play-off-ul sezonului trecut al Seriei 1 din Liga 3

Bucovina Rădăuţi a terminat sezonul regular al Seriei 1 din Liga 3 pe locul 2, cu 37 de puncte, la cinci puncte de locul 1, Foresta Suceava, și la patru peste locul 3, CSM Ceahlăul. În cele din urmă, în play-off, în cele nouă meciuri, a înregistrat doar două victorii, o remiză și șase eșecuri, motiv pentru care a terminat pe ultimul loc, 4.

A încheiat stagiunea cu 44 de puncte, la un punct de locul 3, CSM Bacău. În același timp, a fost la 11 puncte de locul 1, Foresta Suceava, și la cinci de locul 2, CSM Ceahlăul.

”Performanțele obținute în sezoanele anterioare ne obligă să menținem ștacheta cât mai sus și de aceea, atât eu, cât și colegii din staff: Iulian Ionesi, Cristi Butnariu și Matei Balean vom face tot posibilul să satisfacem publicul rădăuțean, fotbalul practicat de echipă să aducă cât mai mulți spectatori în tribună, iar finalul campionatului sa găsească echipa acolo unde ii este locul: în frunte”, spunea antrenorul Ovidiu Murariu la numire.

De când a reluat pregătirile, deși va juca miercuri în primul meci oficial al sezonului, cel din Cupa României, Bucovina Rădăuți a disputat o singură partidă de verificare, contra FC Botoșani U19, de care a trecut cu 3-0.

După cum se poate observa mai jos, printre jucători se află și Cornel Căinari, Iosif Netbai sau Cătălin Grosu, veniți de la Foresta Suceava.

  • Primul 11 al Bucovinei Rădăuți: Puianu I. – Alecsandru A. – Zango L. – Nistor A. – Monah C. – Bejenar D. – Serediuc I. – Abe J. – Netbai I. – Hopulele G. – Popovici G.
    Au mai intrat: Butnariu C. – Pintilei A. – Răuțu A. – Grosu C. – Derevlean G. – Ștefan D. – Maftei R. – Căinari C. – Ionesi I. – Bălan R. – Vova S.

Foto: Bucovina Rădăuți

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ce-l-a-motivat-pe-andrei-baciu-sa-continue-in-arbitraj-19278673

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csm-bacau-probleme-financiare-19278646

https://liga2.prosport.ro/liga-3/incertitudine-la-foresta-suceava-antrenorul-nu-a-fost-numit-lotul-de-jucatori-e-incomplet-iar-accentul-se-pune-pe-vanzarea-clubului-19278609

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/trei-jocuri-din-turul-1-al-cupei-romaniei-nu-se-disputa-19278590

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-a-castigat-ultimul-amical-inainte-de-debutul-in-liga-2-19278573

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-a-castigat-amicalul-cu-csm-bacau-19278526

Andrei PASCU 02 Aug. 2023, 16:21 Liga 3
Pe aceeași temă