Iulian Ionesi și-a dat demisia de la Șomuz Fălticeni! Cine va pregăti formația din Seria 1 a Ligii 3

Răzvan STÎNGĂ 14 Nov. 2022, 18:28 Liga 3
Iulian Ionesi și-a dat demisia de la Șomuz Fălticeni! Cine va pregăti formația din Seria 1 a Ligii 3

Schimbare de antrenor la Șomuz Fălticeni, echipă din Seria 1 a Ligii 3, locul 7 cu 17 puncte după 12 meciuri, care a anunțat rezilierea contractuală cu Iulian Ionesi (37 de ani).

Acordul a fost încheiat ca urmare a rezultatelor nu foarte bune din această stagiune, deși în acest moment Șomuz Fălticeni este la numai trei puncte de locul 4, CSM Ceahlăul.

Iulian Ionesi și-a dat demisia de la Șomuz Fălticeni

Deși clubul a lăsat impresia, prin comunicatul emis, că decizia a fost una de comun acord, se pare că Iulian Ionesi a fost cel care a hotărât să pună capăt colaborării, considerând că rezultatele de până acum sunt sub ce voia să realizeze în acest sezon, decizând să lase locul altcuiva.

În plus, antrenorul a avut un discurs de apreciere față de tot ce a găsit la Șomuz Fălticeni și le-a mulțumit celor cu care a lucrat în experiența care a ținut aproape un an și jumătate. Iulian Ionesi a venit la Fălticeni în vara anului trecut.

Ţin să vă mulţumesc tuturor pentru tot ce am trăit în această frumoasă perioadă! Am întâlnit oameni minunaţi la Fălticeni cu care sper să rămân prieten peste ani.

Totul a fost perfect, mai puţin rezultatele, mă simt vinovat şi din acest motiv am hotărât să renunţ. Vă rog să luptaţi până la capăt!”, s spus Iulian Ionesi, conform Fălticeni Online.

Șomuz Fălticeni va fi pregătită de Florin Ailenei şi Adrian Avrămia, după demisia lui Iulian Ionesi

Până cel puțin la pauza de iarnă, de echipă se vor ocupa Florin Ailenei şi Adrian Avrămia, însă, începând cu prima etapă a Ligii 3 din 2023, e posibil ca altcineva să fie numit la conducerea staffului tehnic.

ACS Șomuz Fălticeni a ajuns la un acord cu antrenorul Iulian Ionesi în privința rezilierii contractului.

Pe această cale îi mulțumim pentru implicare și eforturile sale în acest mandat.

Clubul ACS Șomuz Fălticeni îi dorește domnului Iulian Ionesi succes în cariera de tehnician.

De pregătirea echipei, pentru meciurile dificile care urmează în campionatul Ligii a 3-a, se vor ocupa în continuare antrenorii Florin Ailenei şi Adrian Avrămia”, a transmis Șomuz Fălticeni pe pagina de Facebook.

Șomuz Fălticeni, pe locul 7 în Seria 1 a Ligii 3

Iulian Ionesi a plecat de la Șomuz Fălticeni în urma eșecului din runda din weekendul care tocmai s-a încheiat, a 12-a, 0-3 cu CSM Bacău. Acum, formația din Fălticeni este pe locul 7 în Seria 1, cu 17 puncte, în urma a cinci victorii, două remize și cinci eșecuri, iar golaverajul este de 17 goluri marcate și 12 primite.

Șomuz Fălticeni este la trei puncte de locul 4, ultima poziție care duce în play-off la finalul sezonului regular, ocupat acum de CSM Ceahlăul. Următorul duel, din runda a 13-a, va aduce pentru gruparea din Fălticeni chiar un duel cu formația din Piatra Neamț, preluată recent de Cristian Pustai.

Foto: Șomuz Fălticeni

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-12-14-meciuri-se-disputa-astazi-nu-mai-este-nicio-echipa-cu-punctaj-maxim-dar-sunt-doua-neinvinse-19253322

https://liga2.prosport.ro/special/opinii/in-primul-rand-buna-seara-asta-i-fotbalul-19253290

https://liga2.prosport.ro/nationale/10-jucatori-din-liga-2-convocati-de-daniel-pancu-la-nationala-u20-a-romaniei-pentru-amicalele-cu-italia-si-polonia-dinamo-si-unirea-constanta-dau-cate-doi-jucatori-la-lot-19253285

https://liga2.prosport.ro/liga-3/decizii-halucinante-la-campulung-unii-jucatori-au-semnat-contracte-de-300-de-lei-pe-luna-iar-altii-sunt-pusi-sa-se-antreneze-de-trei-ori-pe-zi-incepand-cu-ora-630-cum-explica-conducatorul-clubulu-19253117

https://liga2.prosport.ro/liga-3/oficial-cristian-pustai-e-noul-antrenor-al-csm-ceahlaul-profesorul-a-revenit-la-treaba-dupa-o-luna-de-pauza-durata-contractuala-si-obiectivul-stabilit-19252774

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 14 Nov. 2022, 18:28 Liga 3
Pe aceeași temă