Bucovina Rădăuți, anunțuri importante în vederea pregătirii sezonului următor. A prelungit contractele a doi jucători, dar a și renunțat la două nume

Răzvan STÎNGĂ 30 Jun. 2020, 19:55 Liga 3
Bucovina Rădăuți, anunțuri importante în vederea pregătirii sezonului următor. A prelungit contractele a doi jucători, dar a și renunțat la două nume

La numai câteva zile după ce l-a anunțat pe Iulian Ionesi în funcția de antrenor principal, Bucovina Rădăuți a emis comunicate de presă prin intermediul cărora a precizat că va prelungi contractele a doi jucători, dar și că se desparte de două nume. Echipa care a terminat stagiunea 2019/ 2020 din Seria 4 a Ligii a 3-a pe locul 4, continuă alături de Ionuț Plămadă și Ionel Stoian. Noile contracte se întind până în 2022.

Comunicatele emise de Bucovina Rădăuți.

VEȘTILE BUNE ÎȘI CONTINUĂ PARCURSUL ÎN CADRUL CLUBULUI CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI!!!

Dorim să vă aducem la cunoștință cea de-a doua veste bună pe ziua de astăzi și anume faptul că cel de-al doilea golgheter al echipei noastre și totodată unul dintre cei mai titrați jucători rădăuțeni, este vorba de IONUȚ PLĂMADĂ, a semnat în această după-amiază prelungirea contractului până în 2022 cu echipa noastră!!!

Cu toate că Ionuț a avut nenumărate oferte în acestă perioadă de la echipe foarte cunoscute, el a dat dovadă de caracter și a demonstrat din nou, dacă cumva se înșela cineva , dar nu cred și anume de faptul că este un mare iubitor al fotbalului rădăuțean!

Ne bucurăm foarte mult că rămâne alături de noi în acest nou proiect pe care îl avem în derulare , un fotbalist fantastic, cu un CV foarte bogat în care sunt trecute nume sonore de echipe din Liga 1 și Liga a 2 – a!

Îți mulțumim pentru acestă decizie și îți dorim multă sănătate și evoluții cât mai reușite!!!”, anunță Bucovina Rădăuți în ceea ce-l privește pe Ionuț Plămadă.

Golgheterul echipei CSM Bucovina Rădăuți și totodată unul dintre jucători de bază a echipei, este vorba de Ionel Stoian, și-a prelungit contractul cu echipa noastră pe o perioadă de doi ani de zile!

Este o vestea excelentă pe care o salutăm cu bucurie.

Îți mulțumim pentru acestă decizie și îți dorim evoluții cât mai bune!!!”, precizează Bucovina Rădăuți referitor la Ionel Stoian.

Vasilică Mihăeș și Bogdan Melinte părăsesc echipa 

În ceea ce privește lista plecărilor, Bucovina Rădăuți s-a despărțit de Vasilică Mihăeș și Bogdan Melinte. Acesta din urmă se va întoarce la FC Botoșani, pentru că a fost împrumutat până la finalul acestui sezon, iar cele două cluburi nu au ajuns la un acord cu privire la prelungire.

MULȚUMIM, VASILICĂ MIHĂEȘ!!!

După un sezon petrecut la CSM Bucovina Rădăuți, experimentatul fundaș central Vasilică Mihaeș a încheiat colaborarea cu echipa noastră!

Îți mulțumim pentru tot ce ai făcut pe teren în acestă perioadă și îți dorim mult succes pe mai departe!!!”, precizează clubul referitior la despărțirea de Vasilică Mihăeș.

Mulțumim, Bogdan Melinte!! Mult succes pe mai departe!!!”, anunță Bucovina Rădăuți.

Bucovina Rădăuți a terminat Seria 1 din Liga 3 pe locul 4, cu 32 de puncte. Ecartul față de primul loc, Aerostar Bacău, a fost de 10 puncte, dar distanța de celelalte două echipe din față era mai mic. La trei puncte de locul secund, Foresta Suceava, și la unul singur de echipa care a încheiat podiumul, CSM Ceahlăul Piatra Neamț.

 




Foto: CSM Bucovina Rădăuți 

 

https://liga2.prosport.ro/liga-3/bucovina-radauti-si-a-numit-un-staff-tehnic-100-la-suta-radautean-dupa-ce-daniel-balan-l-a-urmat-la-foresta-pe-dorin-goian-s-a-considerat-ca-eu-sunt-omul-potrivit-sa-incea-19136695

https://liga2.prosport.ro/liga-3/stiri/soc-la-radauti-dorin-goian-si-a-dat-demisia-de-la-bucovina-veti-ramane-tot-timpul-milionarii-mei-mesajul-fostului-international-pentru-jucatori-18720603

https://liga2.prosport.ro/liga-3/soimii-lipova-l-a-achizitionat-pe-alexandru-moise-ultima-data-la-unirea-slobozia-ne-am-mai-luat-o-gura-de-tun-cu-experienta-chiar-si-la-liga-2-cand-era-la-farul-jucatorul-era-19137303

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fc-u-craiova-a-programat-sase-meciuri-amicale-echipa-lui-trica-intalneste-patru-formatii-din-liga-2-19137251

 

 

Răzvan STÎNGĂ 30 Jun. 2020, 19:55 Liga 3
Pe aceeași temă