Azi se dispută două restanțe de Liga a III-a

14 Apr. 2009, 15:07 Liga 3
Azi se dispută două restanțe de Liga a III-a

Două echipe prahovene de Liga a III-a, Conpet Ploiești (în portocaliu) și AFC Filipeștii de Pădure, dispută astăzi, în deplasare, partidele restante din runda a XXI-a, meciuri ce au fost amânate din cauza impracticabilitații terenurilor adversarilor pe care ar fi trebuit să-i întâlnească.

 

Astfel, "transportatorii de țiței prin conducte" se vor deplasa pe terenul celor de la CF Predeal, în timp ce "filipeștenii" vor oferi replica jucătorilor de la Victoria Bod. Ambele echipe originare din Prahova au moralul ridicat după ultima runda disputată, acestea reușind să câștige, în deplasare, cu același scor: 1-0.

 

Pentru meciul de astăzi, tehnicianul Conpetului, Silviu Dumitrescu, va putea miza și pe cei cinci absenți din ultima partida disputată cu Chimia Brazi: portarul Livshits și jucătorii de câmp Baciu, Anania, Chiriță și Iacob. În continuare, este accidentat mijlocașul Ilioiu, acesta urmând să mai stea pe tușă pentru câteva etape.

 

O victorie a ploieștenilor ar ajuta indirect echipa Chimia Brazi, CF Predeal aflându-se în lupta pentru evitarea retrogradării cu gruparea prahoveană. Partida din stațiunea brașoveană va fi condusă de cavaleri ai fluierului originari din București: Adrian Stănescu, Eduard Petrov și Marius Buburuz. Observator din partea FRF a fost desemnat Gigi Buruntia, din Craiova.

 

De partea cealaltă, AFC Filipeștii de Pădure nu poate miza pe aportul a trei fotbaliști – Ene, Ojica și Toader – toți fiind accidentați și astfel nu vor fi incluși nici în lotul cu care antrenorii Vasile Cosarek și George Niculuț vor aborda partida cu Victoria Bod.

 

De buna desfășurare a întâlnirii se va ocupa centralul bucureștean Horia Constantin Ciucă, ajutat la cele două linii de Nicolae Dobrică și Marius Florin Badea, ambii din Râmnicu Vâlcea. Prestația arbitrilor va fi supervizată, din tribună, de ofițerul de presă al FRF, Paul Zaharia.

 

Sursa: Ziarul Prahova
 

14 Apr. 2009, 15:07 Liga 3
Pe aceeași temă