Doi „out” de la Conpet

Marius ANGHEL, Silviu MIHAI 03 Apr. 2014, 12:23 Liga 3
Doi

După evenimentele de săptămâna trecută, când, înaintea deplasării de la Bradu, o serie de jucători au refuzat să participe la respectiva partidă (pierdută cu 2-1, un rezultat care, însă, nu va conta în play-off), antrenorul Florin Pârvu și conducerea echipei Conpet au analizat atent cele întâmplate.

Astfel, dintre cei 6-7 „răzvrătiți”, după analizarea declarațiilor date de mare parte dintre fotbaliștiii în cauză și după discuții cu aceștia, majoritatea au fost reprimiți în lot, Pârvu scăpând de „pericolul” de a se descurca în importantele meciuri care urmează cu un efectiv redus numeric.

Totuși, doi dintre fotbaliștii care au boicotat meciul cu Atletic nu vor mai face parte din lot în meciurile rămase (cele două partide din campionatul regulat plus play-off-ul) fundașul stânga Ionuț Olteanu și mijlocașul Mihai Căpălău fiind excluși și, foarte probabil, li se vor rezilia contractele sau vor fi trimiși la echipa de juniori să se antreneze.

Lui Pârvu îi rămân însă 19-20 de jucători valizi, cu care speră să-și atingă obiectivul – clasarea pe primul loc în play-off.

Dintre cei doi, Căpălău are situația mai clară, pentru că va reveni, în vară, sub contract cu Astra 2 Ciorani, de unde fusese împrumutat la Conpet.

Pârvu: „Campionatul acum începe”

Tehnicianul echipei din Strejnic va avea parte mâine de primul joc din 2014 în care punctele obținute se vor aduna în clasament pentru partea a doua a sezonului. Conpet a jucat doar cu echipe din play-off, până acum, în 2014, jocul cu Urban Titu fiind primul care „contează”.

„Este obligatoriu să învingem pe Titu, și am avertizat jucătorii că pentru noi începe cu adevărat campionatul, pentru că din acest moment toate meciurile, până la final, vor fi de care pe care. Pentru că se știu echipele cu care luptăm în play-off, anume Reghin, FCM Târgoviște, Titu și Păpăuți, am făcut clasamentul punctelor directe – care vor conta – și situația este mult mai echilibrată decât arată acum ierarhia. Astfel, dacă acum avem 6 puncte peste FCM Târgoviște, de exemplu, în play-off, situația actuală spune că suntem la egalitate de puncte, fiecare câte 15. Am încredere în jucători, au avut o atitudine bună la antrenament săptămâna aceasta, sper să formăm un grup unit până la final și să facem jocuri bune” – spune Pârvu, care de astăzi este în cantonament centralizat alături de jucători, neavând probleme legate de suspendări sau accidentări.

Articol scris de Marian DIMA

Marius ANGHEL, Silviu MIHAI 03 Apr. 2014, 12:23 Liga 3
Pe aceeași temă