Conpet Ploiești, primită în Liga a IV-a după retragerea echipei din Plopu

Marius ANGHEL 13 Aug. 2014, 12:04 Stiri
Conpet Ploiești, primită în Liga a IV-a** după retragerea echipei din Plopu

Nou-promovată în primul eșalon fotbalistic județean în Prahova, Gloria Plopu a anunțat ieri Asociația Județeană de Fotbal că nu se va înscrie în competiție, încercările de a găsi o soluție pentru continuarea activității la acest eșalon eșuând. Astfel, AJF a luat în discuție această situație, luând decizia de a acorda locul rămas vacant celor de la Conpet Ploiești! Gruparea din Strejnic se retrăsese din Liga a III-a și, conform ROAF, avea voie să solicite un loc la acest eșalon valoric.

Conpet se înscrisese în SuperLiga B, inițial, dar acum a acceptat invitația de a participa „la județ”, managerul Lucian Rădulescu confirmând că a făcut diligențele de înscriere la acest eșalon. Conpet va prelua programul celor de la Plopu cu mențiunea că în prima etapă a campionatului, programată la sfârșitul acestei săptămâni, a solicitat amânarea meciului cu CS Păulești „pentru a finaliza legitimările” – așa cum spune Rădulescu.

Și în SuperLiga B au apărut modificări, odată cu „dispariția” Conpetului, fiind scoasă din program și echipa din Sinaia, astfel că acest eșalon va pleca la drum cu doar 16 echipe, nu 18, cum era inițial.

Sursa: Ziarul Prahova

Marius ANGHEL 13 Aug. 2014, 12:04 Stiri
Pe aceeași temă