Lucian Rădulescu: „La Conpet va continua activitatea”

Marian Dima, Marius ANGHEL 30 Jun. 2014, 18:09 Stiri
Lucian Rădulescu:**

Cea mai veche echipă prahoveană a Ligii a III-a, Conpet Ploiești va trece, ca de fiecare dată în ultimii ani, printr-o vacanță cu emoții. În ciuda situației dificile pe care a traversat-o, echipa din Strejnic va continua să activeze la acest nivel! Cel puțin acestea sunt „asigurările” date de managerul general, Lucian Rădulescu, cel care caută să rezolve problemele clubului.

„După plecarea lui Florin Pârvu la Petrolul am decis ca echipa să fie condusă de Nicu Lazăr și Paul Gușă și s-a stabilit data primului antrenament, care va fi pe 7 iulie. Am ales să facem reunirea devreme tocmai pentru că știu ce ne așteaptă în această vară, vom încerca să vedem cât mai mulți jucători tineri și să-i oprim pe cei care ne pot ajuta. Nu va fi ușor, dar aceasta este ideea pe care o vom urma, iar eu sper să mai atrag alături de mine oameni care să ajute această echipă. Am speranțe și semnale că și situația juridică a clubului se va rezolva, voi discuta cu conducerea societății termenii colaborării și eu sper că vom asigura liniștea la echipă”, spune Rădulescu, care nu exclude ca alături de el să apară și alți sponsori, care să sprijine activitatea.

„Liberi să plece”

Oficialul echipei Conpet are „semnale” că o parte dintre jucătorii care au evoluat în campionatul trecut vor să plece la alte cluburi. „Nu vor avea probleme, dacă vor să plece la mai bine să vină cu transferurile scrise, de la echipele care-i vor și sunt liberi să plece”, spune Rădulescu.

În această situație ar fi Cosmin Munteanu, Nedelcovici, Stanca, Dinu și Anghel. În plus, Dalu, Căpălău, Muscalu sunt la final de împrumut și nu mai intră în calcule pentru sezonul viitor.

Articol scris de Marian Dima

Marian Dima, Marius ANGHEL 30 Jun. 2014, 18:09 Stiri
Pe aceeași temă