Alexandru Pop și Viitorul Dăești au reziliat contractul dintr-un motiv incredibil. Jucătorul a invocat că nu îl mai lasă soția să joace pentru echipa vâlceană! Reacția sa

Adrian MUJEA 13 Jul. 2022, 14:50 Liga 3
Alexandru Pop și Viitorul Dăești au reziliat contractul dintr-un motiv incredibil. Jucătorul a invocat că nu îl mai lasă soția să joace pentru echipa vâlceană! Reacția sa

În urmă cu o săptămână, echipa din Liga 3 Viitorul Dăești anunța achiziționarea atacantului Alexandru Pop (foto principal), ultima dată la AFC Odorheiu Secuiesc, golgheter în sezonul trecut în Seria 5.

”Vârful” de 29 de ani originar din Cluj-Napoca a fost la Râmnicu Vâlcea, a semnat contractul și s-a și fotografiat cu însemnele echipei de la Dăești. Însă, peste doar câteva zile, jucătorul a anunțat că nu mai vine la Viitorul, motivând că nu îl mai lasă soția!

În aceste condiții, contractul dintre Viitorul Dăești și Alexandru Pop a fost reziliat, însă gestul jucătorului rămâne unul lipsit de profesionalism.

Pop susține că s-a răzgândit din motive personale și vrea să joace mai aproape de casă. ”Am reziliat contractul de comun acord cu Viitorul Dăești. Motivul principal este necesitatea rezolvării unor probleme personale care mă împedică să fiu plecat departe de casă. Consider că n-am fost lipsit de profesionalism, mai mult conducerea echipei m-a înțeles și pe această cale le mulțumesc încă o dată. Îmi pare rău pentru aceste speculații, cum că soția nu m-a lăsat să plec (nu sunt căsătorit în momentul de față) sau că mi-am găsit un angajament mai bun. În prezent nu am nicio ofertă concretă”, a spus Alexandru Pop pentru Liga2.ro. Atacantul este logodit și urmează să se căsătorească.

  • În cariera lui a evoluat în Liga 2 pentru mai multe echipe, ca Gloria Bistrița, Dunărea Călărași, Dacia Unirea Brăila, UTA Arad, Aerostar Bacău, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Poli Timișoara și Rapid.

Daniel Nicula a semnat cu Viitorul Dăești

Vâlcenii s-au reorientat și au adus un atacant ”sub vârstă”, Daniel Nicula (19 ani – foto text), care în sezonul trecut a evoluat la Metalurgistul Cugir, unde a fost împrumutat de Gaz Metan Mediaș. Postul său principal este cel de vârf, dar, pentru că lovește la fel de bine balonul cu ambele picioare, mai poate evolua și ca mijlocaș pe benzi.

Cu doi ani în urmă, Nicula a prins 30 de minute în trei jocuri de Liga 1 pentru Gaz Metan, dar ulterior a jucat mai mult la echipa secundă a medieșenilor, în Liga 3.

Povestea sa de viață este una impresionantă, fiind crescut de la 2 ani într-o casă de copii din Stremț, județul Alba, alături de patru dintre cei cinci frați ai săi. Pe când juca la Blaj a fost descoperit de Ioan Mărginean și nu s-a lăsat până nu a făcut toate formalitățile să-l aducă la Gaz Metan Mediaș.

  • Viitorul Dăești i-a mai luat în această vară pe Marian Anghelina, Njindja Wilfred Achille (ambii de la Vedița Colonești), Radu Bîrzan, Mario Deaconescu (ambii de la Flacăra Horezu), Eduard Neacșu (Dunărea Turris Turnu Măgurele), Călin Șegău (ACSO Filiași) și Robert Grecu (Astra). În plus, noul antrenor al echipei este Călin Cojocaru.
Adrian MUJEA 13 Jul. 2022, 14:50 Liga 3
Pe aceeași temă