Călin Cojocaru este noul antrenor al echipei Viitorul Dăești. ”Am venit să formăm o echipă puternică”

Adrian MUJEA 05 Jul. 2022, 17:33 Liga 3
Călin Cojocaru este noul antrenor al echipei Viitorul Dăești. ”Am venit să formăm o echipă puternică”

După ce antrenorul din sezonul trecut, Adrian Popa, a refuzat oferta de prelungire a contractului, întorcându-se la Flacăra Horezu, conducerea echipei Viitorul Dăești s-a reorientat rapid.

Călin Cojocaru (43 ani) a semnat azi contractul cu clubul de pe malul Oltului care în această vară a jucat baraj de promovare în Liga 2, însă l-a ratat. Antrenorul timișorean va colabora cu doi secunzi, Cristian Munteanu, care este și jucător activ, și Vasile Cristian Popescu, care este și el nou-venit.

Din stafful tehnic din sezonul trecut, principalul Adrian Popa și antrenorul cu portarii Dragoș Geantă au părăsit echipa în această vară, doar Cristian Munteanu optând să rămână. ”Munteanu este un exemplu, la vârsta lui arată extraordinar și joacă la fel. Atittudinea și comportamentul lui sunt un exemplu pentru toți”, a spus Călin Cojocaru.

Călin Cojocaru, noul antrenor al echipei Viitorul Dăești

Noul antrenor al echipei care își desfășoară meciurile la Fedeleșoiu este adept al sistemului 4-2-3-1 și pune accent pe disciplina grupului.

”Am venit să formăm o echipă puternică, să câștigăm fiecare meci. Avem oameni dedicați echipei, condiții bune pentru a face treabă, trebuie să ne organizăm să formăm un lot puternic, competitiv, apoi să o luăm pas cu pas. Avem jucători cu experiență, care au jucat la un nivel superior, trebuie să mai aducem ceva juniori, îmi doresc să fie concurență și fiecare să se lupte pentru titlurizare. Sunt convins că apoi vor veni și rezultate pozitive. Vreau să facem treabă bună”, a spus Cojocaru, care revine în antrenorat, tot în Liga 3, după ce la finalul lunii octombrie a anului 2021, în timpul sezonului, se despărțea de Pandurii Târgu Jiu.

Călin Cojocaru a activat ca antrenor la Millenium Giarmata (2010-2015, Liga 3), Național Sebiș (2016-2017, Liga 3), ACS Poli Timișoara (2018-2019, Liga 2) și Pandurii Târgu Jiu (2019-2021, Liga 2 și 3).

Viitorul Dăești se reunește în data de 11 iulie

Reunirea echipei vâlcene este programată luni, 11 iulie, la ora 10:00, la Fedeleșoiu, fiind fixat un test pe 20 iulie, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Dăeștiul a anunțat transferurile lui Marian Anghelina, Njindja Wilfred Achille (ambii de la Vedița Colonești), Radu Bîrzan, Mario Diaconescu (ambii Flacăra Horezu), Eduard Neacșu (Turnu Măgurele), Călin Șegău (ACSO Filiași) și Alexandru Pop (AFC Odorheiu Secuiesc).

În privința plecărilor, nu mai continuă la Dăești Adrian Popa, Gabriel Precup, Ovidiu Popescu, Grigore Ceapă, Cătălin Grosu, Cătălin Păușescu, Vlad Mocioacă, Alin Șerban, Alex Mitru și Alin Călin.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/viitorul-daesti-face-achizitii-pe-banda-rulanta-cu-gandul-la-promovarea-in-liga-2-alexandru-pop-de-la-afc-odorheiu-secuiesc-a-semnat-si-el-cu-valcenii-19236377

https://liga2.prosport.ro/liga-3/decizie-surprinzatoare-la-minerul-ocna-dej-tiberiu-balan-nu-va-fi-antrenorul-echipei-in-sezonul-urmator-clubul-de-liga-3-si-a-numit-presedintele-executiv-si-a-anuntat-trei-plecari-19236548

https://liga2.prosport.ro/liga-3/corvinul-a-sunat-adunarea-cu-jucatori-fosti-la-petrolul-uta-sau-metaloglobus-echipa-din-hunedoara-a-ajuns-la-zece-despartiri-dupa-ratarea-promovarii-in-liga-2-19236493

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dacia-unirea-braila-a-inceput-pregatirea-sezonului-urmator-de-liga-3-cati-fotbalisti-au-fost-prezenti-la-primul-antrenament-si-planurile-pentru-perioada-urmatoare-19236494

https://liga2.prosport.ro/liga-3/soimii-lipova-se-intareste-din-timis-badauta-romanu-birlovean-si-zetu-au-trecut-la-echipa-aradeana-susan-il-urmeaza-pe-abrudean-19236388

https://liga2.prosport.ro/liga-3/adrian-popa-a-declinat-oferta-de-prelungire-a-contractului-cu-viitorul-daesti-antrenorul-jucator-se-intoarce-la-flacara-horezu-chiar-daca-echipa-a-retrogradat-si-nu-e-sigura-de-ramanerea-in-liga-3-19235884

Adrian MUJEA 05 Jul. 2022, 17:33 Liga 3
Pe aceeași temă