Surpriza ACSO Filiași nu se teme de FC Hermannstadt și o ”amenință” cu eliminarea din Cupa României. Antrenorul Mario Găman: ”Sperăm să sărbătorim o nouă calificare”. Ar fi preferat, însă, alt adversar

Răzvan STÎNGĂ 06 Oct. 2021, 15:11 Cupa României
Surpriza ACSO Filiași nu se teme de FC Hermannstadt și o ”amenință” cu eliminarea din Cupa României. Antrenorul Mario Găman: ”Sperăm să sărbătorim o nouă calificare”. Ar fi preferat, însă, alt adversar

ACSO Filiași va juca împotriva echipei FC Hermannstadt în optimile Cupei României. Echipa din Liga 3 este, în mod evident, una dintre surprizele acestei ediții, motiv pentru care nici nu vrea să se oprească aici, deși dă peste o formație aflată într-un eșalon superior, Liga 2.

Mario Găman: ”Am încredere în băieţii mei că se vor ridica din nou la valoarea adversarului”

Formația din Filiași a prins încredere după performanța din 16-imi, atunci când a produs o surpriză de proporții și a eliminat UTA, scor 1-0. Imediat după tragerea la sorți pentru optimi, antrenorul Mario Găman s-a declarat puțin trist de împerechere, pentru că și-ar fi dorit o nouă adversară din prima divizie.

De altfel, încă de la finalul partidei cu UTA, jucătorii de la ACSO Filiași au declarat că vor o confruntare cu FCSB.

Să fiu sincerm îmi doream o echipă de Liga 1, dar în această fază a competiţiei poţi da numai de echipe puternice. Hermannstadt este o formaţie cu un start bun în Liga 2, o pretendentă la promovare, cu un antrenor foarte bun. Sperăm să etalăm acelaşi joc plăcut, să facem o partidă reuşită.

Am încredere în băieţii mei că se vor ridica din nou la valoarea adversarului şi, de ce nu, să putem sărbători din nou o nouă calificare“, a spus antrenorul Mario Găman, pentru Gazeta de Sud, în urma tragerii la sorți pentru stabilirea optimilor Cupei României.

Florin Spânu: ”Suntem o echipă mică şi vom încerca să facem un joc bun” 

Chiar și președintele Florin Spânu este încrezător în ACSO Filiași, că va atrage din nou atenția, cu o nouă prestație solidă, cu FC Hermannstadt. În plus, și acest meci va avea loc tot la Filiași.

E clar că am atras atenţia tuturor după ce am eliminat-o pe UTA. Vă daţi seama că sibienii vor trata foarte serios acest meci. Dar nu sunt de speriat şi nici imposibil de învins. Dacă băieţii noştri se mobilizează şi joacă aşa cum au făcut-o în repriza a doua cu Viitorul Pandurii şi în meciul cu Aradul sunt şanse să trecem mai departe. Nu este nicio presiune pe noi, deja ne-am autodepăşit cu trecerea în optimi.

Suntem o echipă mică şi vom încerca să facem un joc bun. Cu siguranţă se va juca la Filiaşi, la ora stabilită şi va fi transmis la tv”, a declarat Florin Spânu, pentru sursa amintită.

Dacă ACSO Filiași a trecut în 16-imile Cupei României de UTA, cu 1-0, FC Hermannstadt a trecut de CA Oradea, echipă din Liga 3, cu scorul de 1-0.

  • ACSO Filiași, în partida cu UTA: Dr. Constantinescu – Dănescu (Armășelu 68′), Ed. Dina, I. Tătaru, C. Calu – Duriță – Pencea (Bubuioc 84′), I. Zamfir, Vîlcică, Rogoveanu – Al. Fotescu.
    Rezerve neutilizate: Fl. Șerban – Al. Șerban, Geris, Fl. Lungu, Boldu, Ct. Manolache.
    Antrenor: Mario Găman.

Parcurs peste așteptări în Cupa României, dar în campionat e abia pe locul 4 

ACSO Filiaşi e pe locul 4 în Seria 6 a Ligii a 3-a, cu 9 puncte. Deși își dorește promovarea în Liga 2 la finalul acestui sezon, distanța față de primul loc este deocamdată una destul de mare, de șapte puncte, poziție ocupată de Viitorul Dăești. Locul 2 în Seria 6 a Ligii a 3-a este ocupat de CSM Slatina, 14 puncte.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-bilant-slab-pe-teren-propriu-in-prima-parte-a-campionatului-un-singur-succes-in-patru-meciuri-doar-doua-goluri-marcate-cum-explica-antrenorul-costel-enache-acest-parcurs-19204346

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/reactia-lui-nicolae-croitoru-dupa-ce-poli-timisoara-a-picat-sa-joace-cu-rapid-in-optimile-cupei-romaniei-ne-permite-sa-avem-sperante-ce-a-spus-despre-dorin-toma-19204342

https://liga2.prosport.ro/seria-1/de-ce-n-a-mai-ajuns-fc-hermannstadt-sa-joace-la-cisnadie-contre-intre-noul-presedinte-cd-al-clubului-sibian-si-primarul-huja-dupa-afirmatiile-facute-de-primul-a-pornit-cu-stangul-19204337

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 06 Oct. 2021, 15:11 Cupa României
Pe aceeași temă