ACSO Filiași scrie istorie în Cupa României! Elimină echipe din ce în ce mai importante și a pus gând rău FCSB-ului. Reacțiile sincere ale lui Ionuț Tătaru și Viorel Vîlcică, după ce au trimis UTA acasă

Andrei PASCU 23 Sep. 2021, 19:52 Cupa României

ACSO Filiași a făcut-o din nou! După ce în Faza a IV-a a Cupei României a învins spectaculos Viitorul Pandurii, în 16-imile competiției echipa din Liga 3 a trecut cu 1-0 de UTA, la capătul unui meci în care clubul din Liga 1 nu i-a pus foarte mari probleme. Din contră, au fost momente în care a controlat clar partida.

ACSO Filiași a răpus UTA! 

Formația lui Mario Găman este, în mod evident, revelația acestei ediții de Cupa României, până acum cel puțin. Reușește să facă meciuri foarte bune, iar ultimele două victorii nu sunt deloc întâmplătoare, venind pe fondul unor prestații extrem de bune, ținând cont și de numele adversarelor întâlnite.

Ionuț Tătaru: ”A fost un meci chiar de Liga 1”

Doi dintre eroii Filiașului, Ionuț Tătaru și Viorel Vîlcică, acesta din urmă autorul singurului gol al confruntării, în minutul 38, au vorbit despre unul dintre cele mai fericite momente din carierele de fotbaliști. ACSO Filiași a prins aripi, iar acum visează la un duel cu FCSB și, de ce nu, la o nouă victorie care să accentueze momentul excelent de formă.

Ionuț Tătar: ”A fost un meci chiar de Liga 1. Au fost foarte mulți spectatori, ne-au susținut din minutul 1 până în minutul 90. Sunt sigur că dacă ne bătea UTA, suporterii tot ne-ar fi încurajat și vreau să le mulțumesc.

Deja am făcut istorie de etapa trecută (n.r. – când a eliminat Viitorul Pandurii din Cupa României), deja e un bonus pentru noi. Lumea ne apreciază din ce în ce mai mult, lumea nu doar aude că e o echipă bună aici, se și vede și așa suntem noi oltenii, mai ambițioși.

(N.r. – Despre prime) Nu s-a discutat nimic despre bani, am jucat pentru noi. Că nu joci cu UTA în fiecare zi, e una din revelațiile Ligii 1 până la urmă. Suntem bucuroși că am câștigat.

(N.r. – Despre următoarea adversară, din 8-imi) Nu contează cu cine vom juca, pentru suporteri poate FCSB. Să umple suporterii stadionul!”.

Viorel Vîlcică: ”Nu am jucat pe prime, am jucat doar pentru noi” 

Viorel Vălcică: ”A însemnat foarte mult pentru mine acest gol, îl dedic băiețelului meu, tuturor suporterilor care au venit la meci și sper să mai dau. Am simțit că o să înscriu, dar nu mă așteptam chiar să se întâmple asta. Sper să mai înscriu. A fost un meci cu o echipă de tradiție, dacă am juca tot timpul meciuri de genul, cum a fost cu UTA, ar fi ceva.

Nu am jucat pe prime, am jucat doar pentru noi.

(N.r. – Depre următorul adversar din Cupa României) Orice adversar e puternic, poate vreau FCSB, pentru suporteri. Anul trecut nu am reușit promovarea în Liga 2, sperăm ca în acest an să o facem. Sper să reușim de data aceasta. Trebuie să luăm fiecare meci în parte și să câștigăm”.

ACSO Filiași, cu UTA: Dr. Constantinescu – Dănescu (Armășelu 68′), Ed. Dina, I. Tătaru, C. Calu – Duriță – I. Zamfir, Pencea (Bubuioc 84′), Vîlcică, Rogoveanu – Al. Fotescu.
Rezerve neutilizate: Fl. Șerban – Al. Șerban, Geris, Fl. Lungu, Boldu, Ct. Manolache.
Antrenor: Mario Găman.

ACSO Filiași e pe locul 5 în Seria 6 a Ligii a 3-a, cu șase puncte după patru etape. E la patru puncte de liderul Viitorul Dăești. În etapa a 5-a a Ligii a 3-a, echipa lui Mario Găman va juca în deplasare, cu CSM Slatina, locul 2, cu 8 puncte.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/filiasul-a-facut-o-de-ras-pe-uta-in-16-imile-cupei-romaniei-vilcica-a-taxat-o-prestatie-rusinoasa-a-aradenilor-19202459

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-u-cluj-termina-campania-de-transferuri-cu-aducerea-unui-fotbalist-din-liga-1-mutarea-anuntata-inaintea-partidei-cu-dacia-unirea-braila-19202380

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/csm-slatina-a-condus-dunarea-calarasi-in-cupa-romaniei-putea-produce-surpriza-insa-greselile-din-defensiva-au-costat-o-ovidiu-burca-trebuie-sa-ramanem-cu-lucrurile-bune-19202378

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fc-buzau-e-in-forma-maxima-si-promite-si-mai-mult-reactia-eroului-adi-chica-rosa-dupa-ce-a-scos-academica-clinceni-din-cupa-romaniei-19202353

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 23 Sep. 2021, 19:52 Cupa României
Pe aceeași temă