Meci de sacrificiu! ”FC U” Craiova, noi probleme medicale după jocul de la Chiajna. Și Bradley Diallo s-a accidentat

Andrei PASCU 04 Mar. 2021, 14:19 Cupa României
Meci de sacrificiu! ”FC U” Craiova, noi probleme medicale după jocul de la Chiajna. Și Bradley Diallo s-a accidentat

U Craiova 1948 SA s-a ales cu mai multe probleme după primul meci oficial al anului, cu Concordia Chiajna, terminat la egalitate, 0-0.

Pe lângă portarul Robert Popa, care și-a spart arcada după o lovitură primită de la Gabriel Deac, fundașul Bradley Diallo are o situația medicală și mai importantă.

Bradley Diallo are ruptură musculară 

Apărătorul a fost schimbat în minutul 76 al partidei de la Chiajna, după ce a acuzat o problemă la coapsa dreaptă. În urma investigațiilor efectuate, s-a dovedit că e vorba de o ruptură musculară, potrivit Ediție. Inițial, stafful credea că Diallo are doar o contractură.

Șansele ca el să își revină până la meciul cu CS Mioveni, de marți, 16 martie, sunt destul de mici, dar oltenii ar putea conta pe portarul Robert Popa în schimb. Situația sa medicală nu e una gravă nici pe departe, astfel că sunt șanse să fie recuperat până la confruntarea din etapa a 18-a a Ligii 2.

Un alt jucător indisponibil pe care Ovidiu Stângă nu îl poate utiliza este mijlicașul argentinian Ignacio Cacheiro, ale căror probleme datează încă din perioada cantonamentului organizat la Mogoșoaia.

”FC U” Craiova, lider în Liga 2, cu două puncte peste ASU Poli

U Craiova 1948 SA continuă să fie pe primul loc în Liga 2 după 17 etape. Are 31 de puncte după 15 meciuri, iar următoarele două clasate în campionat sunt ASU Poli, 28 de puncte în 16 meciuri, și Petrolul, 27 de puncte în 16 partide.

”FC U” Craiova mai are patru meciuri în sezonul regular, cu CS Mioveni (acasă), ”U” Cluj (deplasare), Farul (acasă) și CSM Reșița (deplasare).

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/120-de-cazuri-de-neplata-a-salariilor-in-fotbalul-romanesc-doar-in-2021-jucatorii-din-liga-2-si-liga-3-au-sesizat-si-ei-problemele-la-echipele-respective-s-au-blocat-finantarile-din-cauza-19172338

https://liga2.prosport.ro/seria-1/robert-popa-despre-accidentarea-suferita-in-concordia-chiajna-fc-u-craiova-am-vrut-sa-continui-cu-arcada-sparta-dar-am-facut-comotie-si-am-ametit-sunt-convins-19172294

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-marc-dupa-remiza-dintre-concordia-si-craiova-sigur-meritam-sa-castigam-capitanul-chiajnei-spune-de-ce-intampina-probleme-in-liga-2-jucatorii-care-vin-din-liga-1-si-de-ce-a-19172298

 

 

Andrei PASCU 04 Mar. 2021, 14:19 Cupa României
Pe aceeași temă