În sfârșit a marcat! De când nu mai înscrisese Simon Măzărache, înaintea reușitei cu CSO Plopeni: ”Mă bucur că am spart gheața”. Impresiile lui Silviu Pană, după jocul din Cupa României

Andrei PASCU 02 Sep. 2021, 20:12 Cupa României

Petrolul a făcut un meci foarte bun cu CSO Plopeni, în Faza a III-a a Cupei României. În partida disputată miercuri, echipa lui Nicolae Constantin s-a impus cu scorul de 5-0. La pauză, tabela arăta deja 3-0.

Marcatorii Petrolului au fost Silviu Pană, autorul a trei goluri (4′ – penalty, 20′, 72′), Mihai Constantinescu (9′) și Simon Măzărache (74′).

Simon Măzărache, la primul gol din noiembrie anul trecut! 

Pentru Măzărache, acesta a fost primul gol în meciurile oficiale pentru Petrolul. Perioada de când nu mai marcase era una destul de îndelungată și data de la precedentul club, fostul Farul. Din noiembrie anul trecut, dintr-o partidă cu CSM Reșița nu mai înscrisese atacantul.

Acum, speră că perioada proastă prin care a trecut să se fi evaporat, odată cu reușita din Cupa României. Vrea să fie un pion important pentru Petrolul, în acest sezon, să pună umărul la lupta la promovare.

A fost o perioadă lungă în care nu am dat gol. E primul meu gol oficial aici, mă bucur foarte mult că am spart gheața. După cum s-a văzut, am suferit mult, pentru că a trecut mult timp de când nu am înscris. Sunt fericit, sunt bucuros, asta contează cel mai mult.

Nu mai țin minte de când nu am mai marcat, cred că de când am plecat de la Farul. Sper că s-a terminat această perioadă dificilă pentru mine, echipa merge destul de bine, asta contează cel mai mult. Cei care am intrat acum, care am jucat mai puțin, ne-am făcut treaba. Avem un lot echilibrat, am făcut o familie aici, la Petrolul.

(N.r. – Despre venirea atacantului Senad Jarovic) E bine să fie concurență, jucăm din trei în trei zile și avem mare nevoie de jucători. E un program foarte greu”, a declarat Simon Măzărache la finalul partidei din Cupa României.

Silviu Pană vrea să devină un jucător important la Petrolul 

Silviu Pană a fost, în mod evident, omul meciului dintre CSO Plopeni și Petrolul. A marcat de trei ori și speră și el să-l convingă pe Nicolae Constantin să îl utilizeze mai mult, până acum jucând doar 156 de minute în trei meciuri pentru ploieșteni, în Liga 2.

Sper să continui așa, să o țin pe drumul acesta. Sper să joc mai mult și să îmi ajut echipa să ne îndeplinim obiectivul. E concurență, dar e bine, e benefică. E bine că avem concurență, așa devenim mai puternici.

(N.r. – Despre meciul următor, cu Unirea Slobozia) Un meci cu o echipă de Liga 2, sper să câștigăm și să continuăm rezultatele bune. O să luăm fiecare meci în parte și o să încercăm să ajungem cât mai sus în clasament. Avem o deplasare foarte grea acum, dar suntem într-o formă bună și sper să contiuăm așa”, a punctat Pană.

Petrolul cu CSO Plopeni: Jercălău – Alb. Olaru (cpt.), V. Lică, Ant. Manolache, A. Oprea – Sil. Pană, M. Chindriș – Mih. Constantinescu, Măzărache, D. Buia (Dav. Ilie 71′) – C-tin. Stoica (Jarovic 46′)
Rezerve neutilizate: R. Avram – Huja, Sory Diarra, Tucaliuc, Saim Tudor, Seto, M. Bratu

Petrolul, la un punct de liderul Steaua, în Liga 2 

Petrolul e pe locul 4 în Liga 2, cu 12 puncte după cinci etape. E la un singur punct de următoarele clasate, echipele de deasupra ei, Concordia Chiajna, FC Hermannstadt și Steaua.

Așadar, Petrolul va juca în etapa a 6-a a Ligii a 2-a cu Unirea Slobozia, în deplasare.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 
Video: FC Petrolul Official 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionatul-ligii-2-la-prima-sa-pauza-generata-de-meciurile-nationalelor-a-fost-stabilit-programul-etapei-a-6-a-si-meciurile-televizate-19199009

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-victima-la-dunarea-calarasi-dupa-pozitia-radicala-a-conducerii-contractul-cu-george-cotiga-a-fost-reziliat-dar-fundasul-si-a-gasit-repede-alta-echipa-19199024

https://liga2.prosport.ro/seria-1/regretul-lui-daniel-oprita-desi-steaua-e-pe-primul-loc-in-liga-2-ramanem-cu-acea-dezamagire-asta-e-mergem-mai-departe-echipa-din-ghencea-amical-cu-o-echipa-din-liga-1-19199010

 

 

 

Andrei PASCU 02 Sep. 2021, 20:12 Cupa României
Pe aceeași temă