Fanii Petrolului i-au ”decorat” sediul clubului lui Adrian Mititelu cu mesaje obscene! Prahovenii au început deja duelul din 16-imile Cupei României cu ”FC U” Craiova

Cosmin STAICU 10 Sep. 2021, 10:42 Cupa României

Petrolul Ploieşti şi ”FC U” Craiova se vor întâlni în şaisprezecimile Cupei României, în jurul datei de 22 septembrie, pe arena ”Ilie Oană” din Ploieşti.

În prafaţa disputei de peste două săptămâni, suporterii echipei prahovene au mers în Bănie azi-noapte, la câteva ore după tragerea la sorți care a stabilit ca cele două echipe să se întâlnească în competiția KO, şi i-au ”decorat” sediul clubului familiei Mititelu cu mesaje obscene şi iniţialele ”FCP”, afişând totodată un mesaj provocator la adresa fanilor FC U.

”Sclavilor, în sfârşit ne întâlnim, m..e Craiova, spaima voastră noi o să fim!”, a fost mesajul semnat ”Hooligans”, arborat în faţa clădirii de unde Adrian Mititelu jr. îşi conduce clubul, în centrul oraşului, acolo unde se află şi magazinul oficial al echipei nou-promovate în Liga 1.

Fanii ”FC U” Craiova au procedat într-un mod asemănător înaintea meciului direct din sezonul trecut

Petrolul şi U Craiova 1948 SA s-au întâlnit şi anul trecut, dar unica partidă din Liga 2 dintre ele s-a jucat fără spectatori, la Ploiești, încheiat cu victoria oltenilor cu 1-0.

În schimb, cele două galerii s-au zgândărit reciproc. Suporterii ”FC U” Craiova au desenat un graffiti cu logo-ul galeriei pe o porțiune a unui gard aflat în vecinătatea stadionului ”Ilie Oană”. Peluza I ”Ilie Oană” a neutralizat a doua zi inscripţia şi a afișat un mesaj pentru susținătorii echipei lui Mititelu: ”M..e Craiova”.

”Ploieștenii întotdeauna cu capul sus! Oltenilor vreți să faceți propagandă doar noaptea, ziua când ați avut ocazia de ce nu ați venit? Noi v-am așteptat și fiți siguri că o să vă așteptăm întotdeauna. Să ne aducem aminte de meciul de la Strejnic când nu v-ați făcut apariția, prăzari infecți”, a fost mesajul Peluzei I ”Ilie Oană”.

Cele două galerii s-au mai ciondănit în 2013, tot la un meci din şaisprezecimile Cupa României, la Drobeta Turnu Severin, în 16-imile Cupei României.

De altfel, la comentariile postării avute pe Facebook de Peluza I ”Ilie Oană” cu vandalizarea sediului clubului ”FC U” Craiova apare și un material video cu reacții după incidentele petrecute după jocul de la Severin. Tot acolo, mulți dintre fanii Petrolului condamnă gestul de acum al facțiunii ”Hooligans”.

https://www.youtube.com/watch?v=sbLI43lfDEE

”FC U„ Craiova este antrenată de Adrian Mutu, cel care a evoluat la Petrolul Ploieşti pe finalul carierei de jucător, în urmă cu 7 ani. El a jucat în 21 de meciuri pentru formația prahoveană, reuşind 6 goluri şi 5 pase de gol.

În acest moment, după cinci etape desfășurate în Liga 2, Petrolul ocupă locul 4, cu 12 puncte. ”FC U” Craiova se află pe locul 10 în Liga 1, cu 8 puncte, după șapte etape.

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/program-16-imi-cupa-romaniei-meciuri-infernale-pentru-echipele-din-liga-2-si-liga-3-fk-csikszereda-ripensia-petrolul-chiajna-si-fc-buzau-au-adversari-din-liga-1-la-hunedoara-va-fi-sarbatoare-v-19199838

 

 

 

Cosmin STAICU 10 Sep. 2021, 10:42 Cupa României
Pe aceeași temă